Ştii deja că atunci când vine vorba despre sex comunicarea dorințelor este foarte importantă. Altfel pur şi simplu bâjbâi prin zonă, în speranța că faci bine ceea ce faci.

În general tipilor nu le e foarte greu să spună exact ce vor, dar au totuşi câteva fantezii pe care le țin secrete ca să nu pară nişte ciudați.

Ladies, poate luați notițe şi le îndepliniți dorințele.

Vor să te dezbrace strat cu strat, ca şi cum ar deschide un cadou, dar pe undeva se tem că ar putea părea mai puțin masculini dacă se lungesc prea tare cu asta.

Majoritatea tipilor vor să îşi lege cel puțin o dată iubita de pat. E, probabil, cea mai comună fantezie şi nu e nimic rău în asta. Doar că le e teamă că ar putea părea ciudat dacă cer iubitelor să se lase dominate astfel.

Vor să te gâdile până leşini de râs! Bine, partea cu leşinul e la figurat, pentru că nu e chiar atât de excitantă. În schimb, imaginea ta zvârcolindu-te în mâinile lui... Well, asta e altă poveste :P

Tipii pun mare preț pe partea vizuală a sexului, aşa că toți visează să îşi vadă iubita masturbându-se în fața lor, ca un show erotic privat. De ce? Pentru că li se pare hot şi pentru că ar putea învăța câte ceva.

Ai crede că în general tipii sunt destul de egoişti în pat (well, nu suntem toți aşa?), dar să ofere iubitelor orgasme multiple este probabil una dintre cele mai mari dorințe ale lor. Ca să le vadă cum ajung aproape de leşin de plăcere, dar şi pentru că asta i-ar face să se simtă ca nişte zei în pat, tbh.