Povesteşti despre sex cu prietenii, poate chiar cu frații, surorile, verii sau cu părinții. Dar să fim serioşi! Probabil nu intrați în detalii prea "adânci". Hai să-ți spunem câte ceva ce probabil nu îți spune nimeni.

3 greşeli pe care tipii ar vrea ca fetele să nu le mai facă în pat

Toată lumea are momente în care sexul nu e prea confortabil, chiar dacă se laudă că au avut parte doar de partide super tari şi super hot şi super... whateva'!

Nu e mereu magic şi romantic ca în filme şi nici nu o să încerci mereu ceva "crazy".

Treaba nu o să meargă mereu ca "unsă" pentru că nu, nu eşti în filmele alea porno la care nu te-ai uitat niciodată, decât, poate, accidental când zappai şi s-a blocat telecomanda fix la postul ăla 18+.

Ştii poziția aia kinky de care ți-a povestit cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten? Pentru tine s-ar putea să nu funcționeze, iar dacă nu-ți iese, mai bine treci la ce ştii să faci! Nu concurezi cu nimeni; ideea e să te simți bine, nu să treci vreo linie de sosire! Bine, una singură: orgasmul! Şi tocmai de aia trebuie să recunoşti când un experiment se îndreaptă spre eşec şi să ştii să te repliezi.

Nu aştepta partidă de sex perfectă! Nu există nicio rețetă pentru asta. Ideea e să te bucuri de moment, chiar dacă s-ar putea să ai crampe musculare, să te doară ceva când ți-e lumea mai dragă sau să-ți bată vreun vecin în țeavă că faci prea mult zgomot. Keep up the good work! Perfecțiunea e ceva ce trebuie mereu căutat, nu aşteptat ;)