Sexul oral încă este un tabu pentru multe tipe, dar mult mai multe decât ați crede se "îndeletnicesc" cu asta. Doar că nu toate se şi simt confortabil să o spună. Well, până la urmă nu suntem aici să judecăm pe nimeni ;)

Lucrurile cu sexul oral sunt simple: cam orice tip îşi doreşte un "blow job" de la parteneră. Măcar unul, evident! Doar că nu orice tipă e dispusă să îl ofere. Iar motivele sunt la fel de simple: fie pentru că nu-i place şi la faza asta nu mai e nimic de comentat, fie din cauza prejudecăților. Ale ei şi ale celor din jur. Iar aici e puțin de discutat.

Hai să vedem care ar fi 5 motive pentru care o tipă refuză să îi facă sex oral iubitului pe moment sau în general.

1. Miroase ciudat. Şi aici nu e vorba de lipsa de igienă, ci de multe procese chimice care, combinate cu lipsa de ventilație... înțelegeți ideea! Iar cum nasul fetelor e în general mai sensibil, asta chiar poate fi o problemă pentru ele.

2. Sexul oral e sex oral. Dar pentru că de multe ori apare în contextul unor înjurături, a căpătat un sens care nu-l face să pară prea plăcut pentru unele tipe. Pont pentru tipi: dacă vreți ca "iubi" să se gândească măcar să vă îndeplinească fanteziile, încercați să pregătiți terenul evitând îndemnuri la supt organe genitale atunci când vreți să umiliți pe cineva. Ştim că nu asta e ideea sexului oral, dar mintea fetelor umblă pe căi nebănuite.

3. Teama de desconsiderare. Orice tipă poate spune că a auzit măcar o dată că o alta e "curvă" doar pentru că face "tot tacâmul", încât ajunge să se teamă efectiv să se şi gândească la aşa ceva. Guys, dacă totuşi o faceți să treacă peste prejudecățile astea care nu ar trebui să aibă loc în niciun aşternut, nu fiți "măgari" după! Şi sărutați-o, ce naiba! Altfel transmiteți un mesaj foaaaarte greşit!

4. Insistența aia cu care îi împingeți capul în jos. Da, ştiți voi... gestul ĂLA! Pont: dacă vrea să "coboare", o va face şi fără să forțați nota. În caz contrar s-ar putea să reacționeze ca un arc şi... bye-bye! Vreți să sugerați ceva? Mai bine folosiți puterea exemplului. Şi aveți grijă să fie "like you mean it". Altfel se vor prinde că e doar "cerşetorie" şi nu vă vedem bine ;)

5. Nu ştie sau se teme că nu ştie. Dar dacă există disponibilitate... Well, enjoy the ride!