Fie că încă stai cu părinții şi ți se pare dubios faptul că te-ar putea auzi că o faci cu iubi (nu că nu şi-ar imagina ce se întâmplă în spatele uşilor închise, dar totuşi...), fie că locuieşti cu chirie cu alte persoane, fie că eşti într-o cameră de cămin şi că uneori flama pasiunii e mai puternică decât ideea că nu sunteți singuri, avem pentru tine 5 poziții pe care poți să le încerci şi să nu rişti (chiar atât de mult) să îşi dea toată lumea seama ce faci tu cu iubi.

"Doggy style" pe jos este "antidotul" perfect pentru un pat care scârțâie.

Dacă eşti genul care se inhibă din cauza sunetelor de aşternut, poți să cobori un nivel, pe podea. Iar un "doggy style" cu patul pe post de suport pare o idee bună. Evident, puteți varia. Oricum ar fi, aveți grijă să puneți o pernă sub voi sau un prosop, ceva... Arsurile de covor nu sunt cel mai plăcut final pentru o partidă de sex, indiferent unde ar ajunge să fie localizate.

O altă poziție pentru paturile nărăvaşe, care vă pot da de gol este aceasta:

Poate să pară puțin cam acrobatică şi trebuie să vă asigurați că nu vă accidentați (cine stă deasupra riscă cel mai mult, pentru că e nevoie de o singură mişcare greşită ca să cazi în nas). Dar când vă găsiți ritmul, e o poziție foarte eficientă şi, cel mai important, silențioasă.

"Fast and furious" e poziția perfectă pentru un quickie

Poate părea puțin incomodă, că doar o să stați amândoi într-un picior, cu celălalt sprijinit pe pat, dar vă echilibrați voi... Unghiul e perfect pentru stimulare şi ar trebui să meargă bine pentru amândoi.

Baia poate fi un loc la fel de bun pentru sex ca oricare altul când nu locuieşti singur

Nu e ca şi cum nu s-ar prinde nimeni de ce v-ați dus amândoi la baie, în caz că e lume prin preajmă, dar măcar ideea că acolo chiar nu o să intre nimeni peste voi s-ar putea să fie de ajuns cât să vă puteți bucura de momentele voastre de intimitate. Dacă nu vreți să fiți auziți, puteți să dați drumul la apă, iar asta va mai masca sunetele.

Camera voastră e într-un spațiu comun, dar pur şi simplu nu vă puteți abține? O pătură cu care să vă înveliți când stați pe canapea s-ar putea să fie toată intimitatea de care o să aveți parte pentru o partidă de sex sau pentru puțin petting.

Şi dacă vine cineva, aia e... vă descurcați voi. La faza asta e mai bine să rămâneți cât mai îmbrăcați, ca să aveți măcar argumente când o să spuneți că doar stăteați şi voi aşa...