Toată lumea e de acord că sexul trebuie să fie plăcut şi că am depăşit perioada aia în care se credea că are ca unic scop perpetuarea speciei. Prin urmare, e OK să afli cât mai multe chestii noi despre cum să te simți bine. Aşa că uite câteva poziții simple care sunt pe placul oricărui tip. Şi cărora nici fetele nu le-ar spune nu. Pentru că sunt poziții de "win-win".

"Lingura"

E o poziție comodă şi intimă, în care amândoi partenerii se pot bucura de plăcere. Ladies, fiți fericite că are mâinile libere să "alerge" peste tot, iar dacă pare în pană de idei... lead the way!

"Fluturele"

Sigur lui o să-i placă pentru că are controlul. Şi nici pentru fete nu e tocmai rea, pentru că unghiul de penetrare e numai bun şi singurul efort pe care trebuie să-l faceți este să vă țineți bine cu picioarele de umerii lui.

"The Grip"

Poate nu e cea mai comodă pentru voi, fetelor, dar lui sigur o să-i placă! Bine, şi vouă, odată ce reuşiți să puneți lucrurile în mişcare.

Punctul X

De punctul G a auzit toată lumea, dar treaba cu punctul X e diferită. Nu, nu e alt punct misterios, ci o poziție în care îți sprijini picioarele întinse pe umerii lui, dar le ții încrucişate. Punem pariu că o să vă simțiți bine amândoi!

"Superman"

Probabil nu există tip care să nu fie "mort" după doggy style. Diferența aici este că stați în picioare. Controlul este în mare parte la el, dar, ladies, sunteți libere să încercați şi voi să impuneți ritmul şi mişcarea. Enjoy!