Fie că eşti fan Game of Thrones, fie că nu, ai câte ceva de învățat de la eroii din serialul ăsta. Conține destule scene de sex super hot din care oricine se poate inspira. Bine, nu vorbim de cele incestuoase sau prea violente. Dar uite aici cinci poziții pe care oricine ar trebui să le încerce măcar o dată. Nu de alta, dar sunt de-a dreptul "Dracarys". Adică super 🔥.

6 chestii din filmele pentru adulți la care nu se aşteaptă nimeni de fapt în viața reală

Poziția "Jon-şi-Ygritte-în-peşteră" probabil nu are nevoie de prea multe explicații. Ea în picioare, cu un picior ridicat pe umărul lui, în timp ce el, îngenuncheat, îi aduce tribut cu simț de răspundere.

"Mama Dragonilor" e o poziție în care tipa poate fi la fel de dominatoare ca Dany.

Pentru efect maxim, deschideți o fereastră sau plasați strategic un ventilator, ca părul să fluture în voie :)) Bine, nu şi când e prea frig afară, că după aia nu o să mai aveți nevoie doar de pilule contraceptive. Dă-i bice fără inhibiții şi o să vezi de ce e atât de HOT!

"The Hound" e, la bază, doggy style. Dar dacă vorbim de Game of Thrones...

Nu e nevoie de scheme prea complicate pentru poziția asta, dar atitudinea face totul. Ea poate să-i dea lui ordine cu privire la ritm şi intensitate, ca să fie gotul "GoT style".

"The Iron Throne" este poziția perfectă în care orice tipă se va simți ca o regină în timpul sexului. Iar el va juca rolul tronului :))

E atât de hot, încât iarna poate să vină liniştită ;)