Ai zice că sexul e oricum, mai puțin plictisitor. Dar, să fim sinceri, rutina e "moartea pasiunii". Se întâmplă, nu vă speriați! Secretul e să faceți schimbări care să nu strice ce e bun, dar care să aducă acel "ceva" în plus de care aveți nevoie din când în când.

So, spice it up! Avem pentru voi 5 poziții pe care le puteți aplica fără prea mult efort dacă v-ați săturat de cele "clasice" şi de sexul în pat. De fapt, e suficient să luați amândoi un loc pe un scaun, pe jos, pe unde apucați şi de aici încolo e treaba voastră.

4 poziții perfecte pentru tipele care nu ajung prea uşor la orgasm

"Avionul"

Probabil nu aveți nevoie de prea multe explicații pentru asta, dar trebuie să ştiți că nu e chiar aşa de simplă cum pare pentru că ai nevoie de o condiție fizică destul de bună pentru a prinde mişcarea. Dar merită încercată, mai ales că aveți mâinile libere. Iar asta ajută mai mult decât credeți ;)

"Kneel And Sit"

N-are farmec dacă încerci să-i găseşti un nume în română şi nu ăsta e scopul, până la urmă. Efectele sunt garantate, dar din păcate nu poate fi menținută prea mult timp pentru că el s-ar putea să cam amorțească. Şi nu vă doriți asta ;)

"Coşul"

Ladies, dacă sunteți suficient de flexibile, s-ar putea să trăiți cele mai tari senzații ever. Nu e cea mai simplă poziție, dar dacă vă iese... vă iese!

"Gemenii"

E o poziție comodă şi care creşte nivelul de tensiune sexuală dintre voi. Nu prea aveți soluții pentru a vă folosi mâinile, pentru că aveți nevoie de ele ca să vă echilibrați, dar vă descurcați voi...

Când simțiți nevoia de schimbare, puteți să vă ajustați puțin poziția pentru un nivel mai mare de control.