Gata pentru ora de #TeenageSex? Tema de azi: orgasmul. Lecția: Cum să-l faci să dureze mai mult.

Ca să n-avem vorbe, hai să spunem de la început că depinde de fiecare în parte cât de intens şi cât de mult timp simte orgasmul. Şi, în mare măsură, de cât de mult te poți relaxa şi de cât de confortabil te simți în pielea ta.

7 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre orgasm

Poți, totuşi, să încerci câteva poziții cu care ai mari şanse să simți fiorii ăia pentru mai mult timp. Nu oferim garanții, dar sigur nu pierzi nimic dacă le încerci ;)

Ca să nu lungim vorba şi să nu ne pierdem în detalii, mai bine vă lăsăm aici schemele. Vă descurcați voi apoi cu practica!

În poziția asta penetrarea este mai profundă, ceea ce creşte şansele unui orgasm mai intens.

Pentru variație, şi mai ales pentru tipele care nu ajung atât de uşor la orgasm, partenerul poate oferi în poziția de la figura 1 şi o mână de ajutor (Get the hint?)

S-ar putea să te ajute să îți laşi mintea să umble puțin, dar nu e chiar aşa de uşor când stați față în față (sort of...). Schimbați unghiul de abordare a "problemei". Pentru cuplurile cu diferențe de înălțime s-ar putea să nu fie chiar atât de uşor, dar găsiți voi soluții să vă întâlniți la jumătatea drumului. Sau încercați figura 4, ideală şi pentru cei un pic mai leneşi:

Totul ține de unghiul de penetrare, care în cazurile din fig. 3 şi fig. 4 te ajută să atingi fix punctele "cheie" pentru un orgasm mai puternic.

Cum să îi oferi unei tipe un orgasm de 60 de secunde

Mai avem una care pare puțin mai complicată şi solicitantă, dar, hey!, ce nu face omul pentru un "foc de artificii"?

Have fun! Şi nu uitați de protecție!