"Lecția" de #TeenageSex de azi e pentru bobocii care abia şi-au luat în primire camerele de cămin şi care se întreabă cum o să se descurce cu sexul într-un dormitor atât de mic şi pe care trebuie să-l mai şi împartă cu cel puțin o persoană. Bine, nu numai pentru boboci, dar în special pentru ei...

Când te muți în cămin îți fac prieteni noi şi, dacă nu ai venit cuplat de acasă, probabil e o chestiune de timpp până îți vei găsi o pereche mai mult sau mai puțin stabilă. Prima întrebare în situația asta este "cum facem cu sexul"? Păi ori faceți cumva să vă mutați împreună, ori trebuie să vă descurcați. Prima chestie pe care trebuie să o rezolvați este să stabiliți un "cod" cu colegul/colega/colegii de cameră, care să se aplice de fiecare dată când cineva are nevoie de intimitate. Sau, dacă nu aveți inhibiții, s-ar putea să reuşiți să vă descurcați şi fără să vă lasați colegii să doarmă "pe preş" sau să caute adăpost prin alte camere până vă terminați voi treaba.

5 idei perfecte pentru un "quickie"

Next! Cum faci sex într-o cameră de cămin în care numai loc de inventivitate nu ai? Uite aici câteva poziții care poate îți vor fi de folos!

Majoritatea camerelor de cămin au paturi suprapuse. Deci folosiți-vă de ele. Nu de toate, come on, că nici vouă nu v-ar plăcea ideea că s-au tăvălit alții în aşternuturile de la mama! Dar pot fi un punct de sprijin pentru sex în picioare, în cazul în care aveți probleme la orizontală din cauza dimensiunii. A dimensiunii patului, adică!

Şi că tot vorbim de paturile mici din cămin, în care de multe ori te simți înghesuit şi singur... Luați sex cu "lingura". E probabil cea mai confortabilă.

Orice cameră de cămin trebuie să aibă şi un birou. Cele mai multe, anyway! Aşa că de ce să nu-l folosiți? Oricum e puțin probabil că are scopul destinat. Acela de a învăța la el. Ah! Important: NU uitați să faceți curat pe el după aceea. Cel mai probabil tot pe el luați şi masa, deci... Înțelegeți ideea ;)

Dacă ai norocul să ai cameră cu baie, ar trebui să te obişnuieşti cu sexul la duş. Atenție, însă, la accidentări. Să nu fie nevoie să apelați la colegul de cameră să vă adune de pe jos.

Sexul pe scaun este de asemenea o poziție populară printre studenții "căminişti". Pentru că... varietate.