Fie că nu stai singur şi nu prea ai unde să te desfăşori, fie că e acea perioadă a lunii şi pur şi simplu nu vă puteți abține, dar ştiți că e greu să "keep it clean", fie că pur şi simplu vă place, duşul este un loc la fel de bun ca oricare altul pentru o partidă de sex.

Unii spun că sexul la duş este prea complicat şi nu merită bătaia de cap, alții spun că apa diminuează plăcerea pentru că dispare lubrifierea, alții cred că e pur şi simplu beton.

Motive pentru care sexul la duş este overrated

Oricum ar fi, mai devreme sau mai târziu toată lumea îl încearcă. Iar când vine momentul e bine să ştii că sunt câteva poziții care îl fac chiar hot. Şi care elimină şi riscul de accidente având în vedere că situația e cam... alunecoasă.

Poziția de bază la duş este cea în picioare.

Atenție, însă, să nu alunecați. Puteți pune pe jos un prosop sau un covoraş de baie ca să fiți sigur că lucrurile nu o iau la vale.

Pentru varietate puteți încerca un "doggy style" din picioare. Nu e cea mai comodă poziție, dar vă echilibrați voi.

Pentru senzații şi mai tari vă puteți ajuta de capul de duş şi de presiunea apei.

Dacă sunteți mai neîndemânatici, pentru mai multă siguranță duceți lucrurile un nivel mai jos şi îngenuncheați pe podeaua de la duş. Ştii cum e: dacă eşti deja jos, nu mai ai unde să cazi.

Dacă nici genunchii nu prea vă țin pe podeaua tare, puteți trece oricând la ceva mai comod.

Atenție, însă! Poziția asta nu e indicată decât în baia proprie, pe care ştii că ai curățat-o cum trebuie. Altfel... No way! Nu de alta, dar clipele de plăcere s-ar putea să vă coste scump pe amândoi.