Fetelor, dacă nu v-ați început încă viața sexuală, probabil sunteți sau o să treceți prin perioada aia în care vă întrebați cum va fi prima oară, dacă veți şti ce să faceți, dacă o să vă descurcați, dacă o să doară sau nu. Dacă, dacă, dacă...

4 trucuri pentru un preludiu reuşit

La dilemele astea nu prea putem să vă răspundem, pentru că depinde de fiecare în parte ce şi cum. Ce putem să vă spunem e că nu trebuie nici să vă panicați, nici să vă aşteptați la prea multe. Duceți-vă cu valul şi vedeți voi apoi cum faceți cu perfecționarea. Ce putem să vă spunem este că sunt câteva poziții numai bune de încercat prima oară.

Nu vă strică să le ştiți!

Culcați pe o parte

Când faci sex pentru prima oară e bine să simți şi o oarecare conexiune cu partenerul, mai ales în cazul tipelor. E poziția perfectă în care vă puteți privi în ochi, săruta şi alinta. E unghiul perfect pentru o penetrare adâncă, dar nu violentă, aşa că aveți şanse să nu simțiți prea mult disconfort şi chiar să vă bucurați de moment.

"Lingura"

E similară cu poziția descrisă mai sus, doar că nu stați față în față. Faptul că el te ține în brațe te va face să te simți în siguranță şi protejată (btw, orice ați face, nu uitați de prezervativ), iar după ce prinzi curaj şi vă găsiți ritmul aveți amândoi câte o mână liberă să vă "jucați". E o poziție bună pentru fetele ceva mai timide, pentru că, dacă nu vrei, nu e obligatoriu să aveți şi contact vizual.

Nu multe tipe vor opta prima oară pentru poziția "călare", în primul rând din cauza nesiguranței şi a lipsei de experiență, însă e o idee bună pentru că îți oferă control asupra "ostilităților".

Poți impune ritmul care îți convine şi mişcările care nu-ți provoacă disconfort. Pont: nu-ți bate capul cu faptul că nu o să ştii prea bine ce ai de făcut. Presupunem că el ştie că eşti virgină şi că va încerca să te ghideze. Bucură-te de moment şi atât.

Poziția misionarului şi variațiuni pe aceeaşi temă

Poziția misionarului nu e degeaba una "clasică" şi probabil majoritatea tipelor o folosesc prima oară. Pont: şi mai confortabil este să îți ridici picioarele şi să le încolăceşti în jurul lui. Penetrarea va fi mai uşoară, iar tu poți să-l ghidezi cu picioarele.

Doggy-style

E o poziție care te cam scuteşte de răspundere, mai ales dacă eşti mult prea stresată de ceea ce ar trebui sau nu să faci. E adevărat că nu ai aproape deloc control, însă dacă simți că e prea mult pentru tine, poți oricând să te muți mai în față şi să transmiți astfel mesajul de "slow down".

sursa