Boys & girls, sexul e de cele mai multe ori plăcere, dar mare atenție, că poate să se lase şi cu durere. Şi de cap şi prin alte locuri...

Astea sunt cele mai comune 6 accidente care se pot întâmpla în timpul sexului. Sperăm să nu o pățească nimeni vreodată, dar e bine să le ştiți.

5 poziții din filmele pentru adulți pe care tipele nu le prea agreează

Se poate întâmpla ca un prezervativ să rămână înăuntru. Sau o jucărie sexuală, dacă folosiți, aşa că mare atenție! De obicei se ajunge la medic, pentru că nu e tocmai uşor să le "pescuieşti" odată ce le-ai "scăpat".

Arsura de covor e o "accidentare" foarte frecventă. A primit numele ăsta, dar poate fi cauzată de orice material ca urmare a frecării. Depinde de cât de sensibilă e pielea. Poate crezi că nu e chiar atât de rău, dar poate fi. Depinde şi de zona afectată.

Întinderile sau contracturile musculare sunt mult mai frecvente decât ai crede. Dar, deh, nu toată lumea are timp de încălzire ca înainte de jogging sau de exerciții la sală. Totuşi, dacă te ştii cu probleme sau mai puțin flexibil/ă, atenție la pozițiile alea complicate după care s-ar putea să nu mai mişti câteva zile.

Ladies, dacă vă treziți cu vreo inflamație acolo jos, să ştiți că se întâmplă aproape tuturor la un moment dat. Data viitoare fiți mai atente la lubrifiere. Bine, şi "cantitatea" poate să fie o cauză, dar voi ştiți mai bine ce şi când e prea mult pentru voi. Dacă trece în cel mult două zile, e ok. Dacă persistă, mai bine faceți voi o vizită la ginecolog. Just to be safe!

Dinții ciobiți sau buzele sparte sunt, de asemenea, accidentări frecvente care se pot produce când te ia valul. Şi nu numai în urma unui sărut mai sălbatic. Mare atenție la genunchi, coate şi la obiectele dure de la locul "faptei" :))

Cucuiele sau juliturile de după sex probabil sunt ceva ce oricine a experimentat măcar o dată în viață. Come on... De parcă nu ați fost niciodată atât de nerăbdători încât să ajungeți să vă dați cap în cap. Nu? Give it time...