Să crezi prea mult în filme strică! Mai ales când e vorba de filmele pentru adulți. Or avea ele şi scop "educativ", dar rişti să ajungi să ai aşteptări nerealiste dacă tu chiar crezi tot ce vezi acolo.

So, hai să-ți spunem noi câteva chestii pe care le vezi în filmele porno, dar la care nu prea se aşteaptă nimeni în viața reală. Sau nu prea mulți, oricum ;)

1. Să "stropeşti" peste tot. Fie că vorbim despre ejaculare, fie că vorbim de squirting (care, btw, este oricum super rar), nimeni nu se aşteaptă sau nu ar trebui să se aştepte la o fântână arteziană.

2. Să te dai în vânt după "rough sex". Well, asta chiar se poate întâmpla, dar nu se aşteaptă nimeni să scoți mereu cătuşele sau biciul sau să o dai în chestii BDSM. Dacă e să se întâmple, se întâmplă, dacă nu, nu...

3. Să vorbeşti "murdar" în termeni foarte expliciți şi întruna. E bine să spui ce vrei, chiar indicat, dar nu se aşteaptă nimeni să turui într-una despre asta. E sex, nu prelegere!

4. Ladies, nu aveți cum să vă păstrați machiajul intact în timpul sexului. Deci nu vă mai faceți probleme pentru asta. În sexul din viața reală nu există pauze între "duble" pentru pudrarea nasului.

5. Să gemeți atât de tare, încât să fie clar şi pentru vecini că faceți sex şi că vă place. Dacă vă vine, vă vine. Dacă nu, nu trebuie să demonstrați nimic nimănui.

6. Să faci sex ca şi cum ai încerca să stabieşti un record mondial la "du-te/vino viteză". E plăcere sau antrenament?