Sexul e plăcere, e apropiere, e intimitate, e conectare, e cum vrei tu. Doar că nu e mereu atât de "curat" şi simplu cum cred unii. Pentru că vine "la pachet" cu chestii uşor dubioase, poate chiar foarte dubioase. Unii ar zice chiar dezgustătoare, dacă le scoți din context. Dar stați liniştiți, se întâmplă tuturor, iar partea bună e că atunci când eşti "into it" pur şi simplu nu prea îți pasă. Sau aşa ar trebui.

8 lucruri pe care nu trebuie să-ți fie ruşine să le faci în timpul sexului

Doar nu o să strici o partidă bună pentru un moment peste care poți trece cu un zâmbet, un hohot de râs sau pur şi simplu cu indiferență. Pentru că, pe bune, nu e mare lucru.

Ai auzit de "queef"? Zgomotul ăla pe care îl face aerul când e împins afară din vagin? Well, dacă ai făcut vreodată sex, probabil că da. Dacă nu, e bine să ştii ce te aşteaptă. Ladies, voi ştiți deja că se poate întâmpla oricând, nu doar în timpul sexului. Guys, voi trebuie să ştiți că e ceva la fel de normal ca sunetul ăla de şlapi pe care îl face pielea când se lipeşte şi se dezlipeşte în timpul sexului. Deci, move on şi nu lăsați asta să vă strice cheful.

Dacă tot suntem la capitolul "scăpări de aer", să ştiți că în timpul sexului e foarte probabil ca unul dintre parteneri să dea drumul la gaze :D OK, probabil nu e lucrul ideal care se poate întâmpla într-un moment de altfel hot, dar... n-ai ce face. Se întâmplă când ultima ta grijă e să controlezi lucrurile de genul ăsta. Totuşi, atenție la ce mâncați când ştiți că urmează o întâlnire hot cu iubi...

Ţineți-vă bine! Urmează una delicată, dar e cam ca elefantul din cameră despre care nu vorbeşte nimeni. Sexul anal, pentru cei care îl practică, poate să vină şi cu oarece... surprize. Nu e inevitabil, dar dacă tot te bagi e bine să ştii că se poate întâmpla. Come on, dacă un supozitor are efectul ăla de a te face să fugi la baie, închipuie-ți ce efecte de moment poate avea un penis sau o jucărie sexuală. Ideea e că dacă tot te bagi la sex anal, e bine să fii atent la ce şi cât mănânci înainte, la igiena dinaintea actului sexual şi mai departe poți să te rogi să nu ți se întâmple tocmai ție. Dar dacă totuşi se întâmplă... aia e. You should have seen it coming!

La fel de ciudate pe moment pot fi sângerările. Fie că e vorba de o menstruație surpriză (ai uitat sau pur şi simplu nu ți-a păsat că îți vine), de spotting (se poate întâmpla înainte de menstruație) sau de o leziune, în caz că lucrurile au devenit puțin cam rough, e bine să iei o pauză şi să vezi de la ce a pornit. Nu e nicio ruşine şi s-ar putea să se oprească repede. Sau nu, iar atunci e decizia voastră dacă mai continuați sau nu. Dar poate, totuşi, vreți să dați o şansă cearşafului :D

Sexul oral poate să vină la pachet cu "gag reflex", ladies. Iar dacă pur şi simplu nu reuşiți să îl combateți, să ştiți că nu sunteți singurele care au vomitat din cauza sexului oral. Pur şi simplu nu toată lumea poate să treacă peste senzația aia...

8 ponturi pentru un "69" reuşit

În plus, boys&girls, să nu vi se pară ceva gross dacă vă treziți cu vreun fir de păr pubian în gură. Se întâmplă şi gata! Dați-l la o parte şi move on!