Pare greu de crezut că pur şi simplu poți ajunge să te plictiseşti în timpul unei partide de sex, dar se întâmplă. Nu e neapărat vorba de plictiseala aia care te face să te apuci de altceva, că deh... Dar poate fi chiar mai rea!

Ladies, în ciuda miturilor, chiar şi tipii se pot plictisi de sex. Cum aşa? Păi când mănânci dimineața, la prânz şi seara acelaşi fel de mâncare parcă îți piere tot cheful, nu? Cam aşa şi cu sexul...

5 idei perfecte pentru un "quickie"

Cam asta ar fi lista:

Tipa nu face mai nimic, doar stă acolo "la primire" şi în cel mai bun caz mai scoate câtea sunete.

Puțin efort şi implicare nu strică! Mai mişcă-te, mai atinge-l, mai sărută-l, preia controlul. Fă ceva, orice, dar fă ceva!

5 greşeli pe care le faci în timpul sexului fără să-ți dai seama

Tipa nu are pic de inițiativă

E o regulă nescrisă că bărbatul face de obicei prima mişcare când vrea sex, dar de dragul diversității nu le-ar displace să mai preiei şi tu inițiativa. Dincolo de faptul că îi inicită, le oferă şi senzația că sunt doriți, iar asta e un boost uriaş pentru ei.

Aceeaşi poziție again and again and... again

Fiecare cuplu are o poziție favorită, cu care se merge la sigur de fiecare dată. Dar come on... Nu sunt atât de multe opțiuni doar de amorul artei. Mai schimbați! Nu vă cere nimeni să luați Kamasutra din scoarță în scoarță, dar puțină varietate nu strică. În plus, poate găsiți o chestie nouă care să vă placă ;)

Trei zone "fierbinți" în care să atingi o femeie ca să-ți dea "10" în pat

Tipa îşi arată sentimentele

Lipsa de pasiune este cel mai mare duşman al sexului. Poate nu ştii cum să o arăți sau poate ți-e jenă să îi dai frâu liber, dar puțin entuziasm acolo nu strică. Îi arăți şi lui că nu o faci doar ca să o faci şi gata. Că altfel o să-şi bage picioarele înainte să-şi mai bage altceva...

Timiditatea excesivă

OK! Nu toate tipele sunt super încrezătoare în pat, dar după o vreme, când deja vă cunoaşteți mai bine, nu prea ar mai trebui să fie loc de ruşine între voi. E drept că pe tipi s-ar putea să-i excite vulnerabilitatea şi să vă vadă că roşiți din când în când, dar până la un punct. La un moment dat, dacă nu vreți să se plictisească şi să plece mai departe, ar fi cazul să schimbați ceva. În plus, nesiguranța vă împiedică şi pe voi să vă simțiți bine, nu doar pe ei.

8 lucruri care le stresează pe tipe înaintea unei partide de sex

Lipsa preludiului

Bam! "Legenda" spune că niciun tip nu se dă în vânt după preludiu şi că dacă ar putea ar vota pentru "abrogarea" lui. Greşit! E adevărat că le place la nebunie câte un "quickie", dar când asta e tot ce faceți, s-ar putea să se plictisească şi să mai vrea şi altceva. Apropo: preludiul nu e doar pentru voi, ladies, trebuie să aveți şi voi grijă de ei ;)

8 trucuri legate de sexul oral pe care ar fi bine să le ştiți

Guys, dacă aveți completări, feel free to share!