Sexul poate fi uşor intimidant, mai ales când nu ai prea multă experiență. Şi din păcate pentru mulți poate rămâne aşa din cauza prejudecăților pe care le au sau care le sunt băgate în cap. La #TeenageSex vrem să vă spunem câteva lucruri care vă vor face viața mai plăcută.

9 faze dubioase care se pot întâmpla oricui după sex

Fie că abia ți-ai început viața sexuală, fie că abia începi să te gândeşti la asta, fie că ai deja oarece experiență, e bine să le ştii!

1. Bun/ă la pat nu eşti "by default", ci devii. Mulți au impresia că a face sex e un talent cu care te naşti sau nu. Surpriză! Instinctele le avem toți, dar doar exercițiul te învață să te descoperi. Când o să ştii ce e bine pentru tine o să îți fie mai uşor să afli şi ce le place partenerilor. Deci dacă nu eşti deja "sexpert/ă" după 2-3 partide, no worries! Nu înseamnă că eşti "praf" în pat, ci doar că mai ai de învățat.

2. Nu te ruşina de chestiile kinky care îți plac. În aşternut nu e (sau nu ar trebui să fie) loc de chestia asta pentru că te face să ratezi momente extrem de plăcute.

3. Dacă îți plac anumite chestii în materie de sex, dar partenerul/partenera te fac să te simți ruşinat/ă nu e OK! Sexul trebuie să fie plăcut pentru amândoi, iar dacă persoana cu care îl faci nici nu vrea să audă de lucrurile care îți fac ție plăcere. Mai bine dai "next"...

5 lucruri care îi cam enervează pe tipi în timpul sexului

4. Sexul nu e un spectacol, aşa că nu îți bate capul cu felul în care arăți într-o anumită poziție sau cu ceea ce ar putea gândi celălalt despre tine când faci o anumită mişcare. Nesiguranța dăunează grav plăcerii, aşa că încearcă să treci peste şi s-ar putea să trăieşti experiențe beton. Ştim că e mai uşor de zis decât de făcut, dar remember: exercițiu, exercițiu, exercițiu :P

5. Acceptă faptul că sexul implică zgomote ciudate. Şi că nu e mare lucru! Dacă nu ştii ce să faci, râzi şi treci mai departe.

6. Nu te presează nimeni să gemi sau să vorbeşti în timpul sexului. Viața bate filmele porno în  care toată lumea e uneori dubios de vocală. Dacă îți vine, e ok să o faci, dar dacă nu.... whatever...