Un quickie este o partidă de sex contracronometru, atunci când unul dintre voi sau amândoi aveți ceva de făcut în viitorul imediat apropiat, dar pur şi simplu nu vă puteți lua mâinile unul de pe altul. Altfel este doar sex pe fugă, sex stil "hai să terminăm cu asta odată" sau sex "deja eşti gata?".

Dacă ne-am înțeles cu privire la ce este un quickie, hai să vă spunem şi câteva chestii pe care ar fi bine să le ştiți despre asta.

1. Presiunea timpului face ca lucrurile să nu se termine chiar atât de repede cum v-ați dori. Iar unii nu funcționează bine sub presiune, deci s-ar putea să nu fie chiar cel mai bun sex pe care l-ați făcut vreodată.

2. Dacă de obicei tipii se tem să nu termine prea repede şi se gândesc la tot felul de lucruri care să amâne orgasmul, în timpul unui quickie se chinuie să îşi scoată din cap toate lucrurile alea. Şi nu e deloc uşor...

3. De obicei un quickie nu are final fericit pentru amândoi. Pentru că femeile au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la orgasm, iar când vine vorba de "una mică" înainte să vină părinții sau colegii de cameră acasă sau înainte să plecați la cursuri sau la o petrecere numai timp nu aveți. Ladies (cu voi vorbim la faza asta), enjoy the ride şi țineți minte unde ați rămas pentru data viitoare.

4. Cel puțin unul dintre voi va sta mereu cu ochii pe ceas, ceea ce nu face deloc lucrurile atât de "quick" cum ați plănuit. Bucurați-vă de moment şi concentrați-vă pe ceea ce faceți, dacă tot v-ați apucat. Şi lăsați pentru după aceea scuzele pe care trebuie să le inventați pentru întârzierea care oricum se va produce... Gândeşte-te doar că o să merite să întârzii.

5. De cele mai multe ori un quickie se transformă în "sex care te face să întârzii" pentru că e greu să te mai opreşti odată ce ai început :))

6. Atenție la haine! Când o faceți pe fugă, este foarte posibil ca o parte din ele să rămână pe voi sau lângă voi, deci riscurile sunt destul de mari. Dacă s-ar face o statistică a numărului de cazuri în care un tip s-a împiedicat în pantalonii căzuți în jurul gleznelor, probabil am avea un record în materie de accidente petrecute în timpul sexului. Ca să nu mai vorbim de eventualele urme care ar putea rămâne pe haine dacă nu sunteți cu băgare de seamă.