Chiar dacă îți plac surprizele, când vine vorba de sex anal, în special, ele s-ar putea să nu fie bine venite. Iar dacă te roade curiozitatea să încerci, ar fi bine să ştii câteva lucruri înainte.

6 poziții super hot care pe care tipii nu le apreciază chiar atât de mult cât se crede

1. O să ai nevoie de mai mult lubrifiant decât crezi. Nici să nu te gândeşti să încerci fără! Serios, e ultimul lucru pe care ți-l doreşti. Şi dacă nu ai lubrifiant la îndemână, nu improviza cu alte chestii care par unsuroase sau alunecoase. Nu e acelaşi lucru şi, în plus, nu sunt făcute pentru asta şi s-ar putea să facă mai mult rău decât bine.

2. Nu grăbi lucrurile. Nu există quickie prin "uşa din dos". Pentru că este nevoie de timp, răbdare şi pregătire. Altfel s-ar putea să se lase cu accidente.

3. Dacă începi, dar vrei să te opreşti spune-o clar şi răspicat. Nu e nimic greşit la tine dacă nu suporți. Şi nu e obligatoriu să strângi din dinți doar ca să nu-ți răneşti partenerul şi nici nu e o dovadă de egoism să spui "stop".

4. Comunicarea e mai importantă decât orice altceva în timpul sexului anal. Chiar dacă de obicei eşti o persoană tăcută în timpul sexului, aici nu e cazul. Fiind "la primire" e important să îi spui partenerului ce îți place şi mai ales ce nu îți place pentru că ăsta e genul de sex în care chiar nu vrei să mergi pe ghicite.

5. E posibil ca lucrurile să devină "messy". Nu e obligatoriu, dar dacă se întâmplă, trebuie să îți asumi chestia asta. Şi să te pregăteşti înainte ;) Nu strică să aşterni un prosop sub tine şi să ai la îndemână un coş de gunoi.

6. Igiena este super importantă. Iar aici sunt 2 reguli: înainte să te apuci te speli cu simț de răspundere şi nu schimbi orificiile fără curățare prealabilă.