Ladies & gentlemen, ştim că în sex contează mai mult practica decât teoria, dar puțină documentare nu strică niciodată. Mai ales când, să fim sinceri, mulți nici măcar nu vorbim între noi despre ce ne place şi ce nu, ce am vrea în pat şi ce nu prea.

5 lucruri dubioase care se pot întâmpla după sex, dar care nu trebuie să te sperie

De exemplu, uite 6 lucruri pe care orice tip ar vrea ca iubita lui să le facă în pat, dar nu o să-i spună niciodată. Pentru că e mult mai simplu să aştepți să se prindă singură, nu?

1. Nu sta ca muta! Liniştea nu e nicicând mai stânjenitoare decât în timpul sexului. Evident, dacă situația nu o impune cumva ;) În rest, fiți vocale, fetelor! Altfel de unde o să ştie dacă vă place sau nu?

2. Urmează-ți instinctul! Chiar dacă nu eşti o tipă foarte experimentată, în timpul sexului suntem toți ghidați de instinctele primare. S-ar putea să fii surprinsă de ce pot face din tine, aşa că mai lasă controlul şi nu te mai gândi atât la detalii în momentele alea ;)

3. Mişcă-te şi tu! Doar n-o să-l laşi pe el să facă toată treaba şi pe urmă, eventual, să te plângi că nu a fost chiar cum ți-ai dorit.

Cele mai bune poziții sexuale pentru începători

4. Tipilor le place să ştie că sunt apreciați, aşa că să nu-ți fie jenă să îi lauzi pentru orice îți vine în cap în timpul sexului. Condiția e să aibă legătură cu contextul, că doar n-o să-i spui fix atunci că îți place la el cum cere nota când ieşiți în oraş ;)

5. Sexul oral e foarte stimulant pentru un tip (d'oohhh!), dar dacă nu îți place şi te apuci doar ca un compromis, mai bine te laşi, decât să strângi din dinți (şi la propriu, şi la figurat). Mai bine spui că nu vrei şi gata! Dar ai grijă cum o faci. Să-i spui că ți-e scârbă e chiar "moartea pasiunii".

6. Ai un fetish sau o fantezie? Sigur ar vrea să afle despre ele! Aşa că nu fii timidă!