Niciun tip nu vrea să fie considerat plictisitor în pat, aşa că poate eviți asta ținând cont de câteva lucruri pe care le-au descoperit oameni mai experimentați în materie de sex.

Sunt 6 lucruri pe care tipele le găsesc plictisitoare, poate chiar enervante, în timpul sexului.

1. Un tip care cere permanent permisiunea pentru a face următoarea mişcare. E OK să întrebi înainte de a face anumite lucruri, ca să te asiguri că sunteți "on the same page", dar nu ai ai nevoie de validare pentru fiecare "mutare". Dacă nu vrei să ajungi să te "joci" singur, nu mai cere atâtea OK-uri.

2. Nimic nu e mai boring în pat decât un tip predictibil. Iar asta se poate întâmpla pe măsură ce relația evoluează în timp. Mai încearcă ceva nou din când în când, fă-i surprize, lungeşte preludiul, mai schimbă mişcările "cheie", joacă-te cu ea. Fă ceva, orice, pentru a nu fi previzibil.

3. Sexul mecanic, tip "hai s-o facem şi p'asta şi pe urmă dormim, da?", este chiar enervant. Nu e o păpuşă gonflabilă şi nu vrei să se simtă aşa! Dacă nu o tratezi aşa cum merită, o să găsească pe altcineva care să o facă.

4. Dacă nu faci niciun efort pentru a face sexul să conteze şi, de la un moment dat încolo, te mulțumeşti doar cu poziția misionarului sau cu "cowgirl", o să se plictisească teribil. Ea are nevoie şi de puțin romantism, şi de puțină dominare din când în când, poate de un mesaj hot.

5. Lipsa variației în timp şi spațiu este plictisitoare. Dacă o faceți mereu în acelaşi loc şi, eventual, doar seara şi cu lumina stinsă s-ar putea să caute adrenalina în altă parte.

6. Un tip care e fie prea vocal, fie deloc vocal este foaaaarrrte plictisitor şi enervant. E bine să găseşti calea de mijloc să îi arăți cât de bine te simți cu ea.