Boys & girls, ştim că în sex contează mai mult practica decât teoria, dar puțină documentare nu strică niciodată. Mai ales când, să fim sinceri, mulți nici măcar nu vorbim între noi despre ce ne place şi ce nu, ce am vrea în pat şi ce nu prea.

De exemplu, uite câteva chestii pe care orice tip le aşteaptă de la iubi în pat, dar s-ar putea să nu le ceară cu subiect şi predicat.

6 poziții perfecte pentru cei care nu au prea multă experiență sexuală

1. Nu sta ca muta! Liniştea poate fi chiar stânjenitoare în timpul sexului. Evident, dacă situația nu o impune cumva ;) În rest, fiți vocale, fetelor! Altfel de unde o să ştie dacă vă place sau nu?

2. Urmează-ți instinctul şi dă-i frâu liber! Chiar dacă nu eşti foarte experimentată, s-ar putea să fii surprinsă de ce pot face din tine instinctele primare. Aşa că mai lasă controlul şi nu te mai gândi atât la detalii în momentele alea ;)

3. Mişcă-te şi tu! Nimic nue mai nasol decât să-l laşi pe el să facă toată treaba şi pe urmă, eventual, să te mai şi plângi că nu a fost chiar cum ți-ai dorit.

Patru lucruri pe care e bine să le ştii despre sexul protejat

4. Tipilor le place să ştie că sunt apreciați, mai ales în timpul sexului. Condiția e să aibă legătură cu contextul, că doar n-o să-i spui fix atunci că îți place la el cum cere nota când ieşiți în oraş ;)

5. Sexul oral e foarte stimulant pentru un tip (d'oohhh!), dar dacă nu îți place şi te apuci doar ca un compromis, mai bine te laşi, decât să strângi din dinți (şi la propriu, şi la figurat). Mai bine spui că nu vrei şi gata! Dar ai grijă cum o faci. Să-i spui că ți-e scârbă e chiar "moartea pasiunii".

6. Ai un fetish sau o fantezie? Sigur ar vrea să afle despre ele! Aşa că nu fii timidă!