Ştim că doar ideea de a face sex în timpul menstruației este absolut scary, ca să nu zicem că pare scârboasă. Dar în viață s-ar putea să vi se întâmple, chiar dacă nu vă doriți chestia asta.

Pe bune acum! Oricât de bine vă faceți calculele, s-ar putea ca măcar o dată să vă treziți că "rudele de la Roşiori" au venit în vizită mai devreme decât vă aşteptați. Şi fix în cel mai nepotrivit moment: după ce v-ați apucat deja de treabă. Sau,dacă nu faceți sex cu câteva zile înainte tocmai ca să nu aveți surprize, nu înseamnă că ele nu pot să apară când credeți că a trecut şi treceți la lucruri "dirty" cu iubi.

Avantaje şi dezavantaje ale sexului "pe stop"

Dacă s-ar face un studiu, probabil oricine a făcut sex în timpul menstruației măcar o dată în viață. Şi dacă nu ți s-a întâmplat încă... nu e timpul pierdut. Aşa că hai să-ți spunem noi sunt câteva mituri despre sexul "pe stop" în care ar fi bine să nu mai crezi.

În perioada aceea a lunii nicio tipă nu vrea să facă sex

Well... Probabil din cauze ce țin de igienă nu li se pare cea mai bună idee. Dar la partea cu vrutul... Sunt destule cele care fix atunci sunt cel mai excitate. Pentru că hormonii îşi fac de cap. Dacă nu mai poți şi nu mai poți, e bine, totuşi, să te stăpâneşti până în zilele cu "flux" mai mic. Just saying...

Sexul "pe stop" e mult prea "messy"

Păi dacă asculți ce am zis mai sus, nu prea! Trebuie doar să ai puțină grijă să nu pătezi lenjeria sau patul, iar pentru asta un prosop aşezat strategic ar trebui să fie de ajuns. Sau pur şi simplu puteți să vă desfăşurați la duş şi uite aşa dispare chiar orice problemă pe apa sâmbetei.

Dacă faci sex în timpul menstruației riscul de sarcină este zero

Well... Nimic mai fals. Da, riscul este mult mai mic, dar nu e zero. Pentru că spermatozoizii pot trăi câteva zile în corpul femeii, iar dacă fix în timpul ăla se produce ovulația... Tadaaam! O să avem un nepoțeeel! Menstruația nu te fereşte nici de boli cu transmitere sexuală, aşa că nu renunțați la protecție. În plus, e şi mai igienic aşa.

Menstruația va fi mai lungă dacă faci sex

Fals. Mai abundentă poate, dar doar imediat după, pentru că uterul se va contracta şi se va elimina ceva mai mult. Dar tocmai de aceea va fi mai scurtă.

Sexul "pe stop" e mai dureros

Din nou fals! În primul rând nu o să mai ai probleme cu lubrifierea, iar dacă te temi de crampe, uită de ele. Pentru că în timpul sexului se secretă hormoni care de fapt te ajută să te relaxezi şi să nu mai simți durerea.

Nimeni nu face sex "pe stop"

Yeah, right! Mult mai mulți decât ai crede o fac, doar că nu vorbesc despre asta. Pentru că există ideea preconcepută că e ceva murdar. Well, fiecare cu gusturile lui, dar dacă nu discuți despre o chestie, nu înseamnă că nu există.