Ştim! Când auzi sex oral primul gând fuge la ideea de tip "la primire". Hey, să nu uităm însă şi de cunilingus! Şi de faptul că majoritatea tipelor au o groază de "issues" la capitolul ăsta. Pentru că se gândesc la prea multe lucruri care le împiedică să se bucure cu adevărat de moment.

Ladies, asta e pentru voi!

Îți bați capul cu gustul şi mirosul? Dacă tu ştii că te-ai spălat şi eşti curată, gândurile astea nu sunt decât o barieră în calea plăcerii. Şi tot ce trebuie să ştii este că atunci când partenerul se bagă la sex oral nu se aşteaptă să ai gust de pepene, piersici sau de plăcintă cu mere. Până la urmă nici penisul nu are gust de banană sau acadea, în ciuda tuturor pozelor care fac analogia asta.

Ţi se pare că e prea mult lichid şi nu ştii dacă e lubrifiere sau vreo scurgere? Pont: nici el nu prea are cum să-şi dea seama. Şi dacă tot a ajuns să-ți facă sex oral s-ar putea să nici nu se gândească la asta. Ori facem treabă, ori nu mai facem? Dacă, totuşi, te stresează atât de tare problema, poți să te scuzi pentru a te "împrospăta" puțin.

Ţi se pare că durează prea mult să ajungi la orgasm? Well... poate tocmai pentru că tu eşti cu mintea în alte părți decât ar trebui. Oricum, nici dacă te concentrezi, tot nu o să "termini" în 3 minute. În plus, de ce să te grăbeşti? Ah, poate te gândeşti la el... Poate să-şi ia pauză dacă oboseşte şi să revină să termine ce a început. Sigur nu-l deranjează atât de tare pe cât te temi tu.

Nu ştii cum să-i spui când nu-ți place ceva de teamă că o să creadă că nu-i apreciezi prestația? Fă-o pur şi simplu sau încearcă să-i arăți ce vrei. Dacă e cu adevărat interesat de plăcerea ta, ar trebui să fie chiar bucuros de indicații ;)

Ţi se pare că nu faci destul? Calm! Tu trebuie doar să te bucuri de moment şi să mergi cu valul. E treaba celui care "prestează" să fie atent la ritm şi tehnică, în funcție de reacțiile tale. Sexul oral implică şi puțin egoism, să ştii! Aşa că relax şi enjoy it!

Te simți obligată să-ți placă, dar nu prea îți iese? Well... nu toată lumea se bucură la fel de sexul oral. Poate pur şi simplu nu te stimulează pe tine sau poate partenerul nu e tocmai priceput. Sau poate nu ai găsit poziția din care să te poți bucura de el (şi asta contează mult). Anyway, nu e obligatoriu să fii "în limbă" (sic!) după sexul oral şi gata! Mai bine treci la chestiile care chiar îți fac plăcere, decât să vă pierdeți vremea.