Sexul la duş este considerat de unii over rated, de alții beton, dar cert e că o experiență pe care trebuie să o încerci măcar o dată.

Când faci sex la duş există un risc ceva mai mare de accidente decât de obicei, pentru că lucrurile pot deveni cam alunecoase, dar dacă o faci cum trebuie poate fi de-a dreptul mind blowing.

Aşa că îți dăm câteva ponturi pentru eventualitatea în care vrei să transformi un duş fierbinte în unul de-a dreptul HOT. Ceea ce trebuie să-ți spunem înainte de a începe este că nu e aşa de uşor cum pare în filme ;) Asta ca să ştii la ce să te aştepți!

Păstrează lucrurile simple. Nu ai prea mult spațiu de manevră, rişti să aluneci dacă nu te propteşti bine în picioare, mâini... sau în ce vrei tu să te propteşti, aşa că ai toată adrenalina de care ai nevoie. Restul e moft şi dacă vrei poziții complicate sau mai kinky decât de obicei poate ar fi bine să vă mutați în pat pentru asta. Sau undeva unde să aveți stabilitate.

Scapă de toate obiectele care pot prezenta un pericol. Un săpun pe care să aluneci, sticlele de gel de duş şi şampon care ar putea cădea peste voi, lame de ras pe care de obicei le ții la îndemână. Ştim, nu e sexy să te apuci de curățenie chiar înainte să faci sex, dar... better safe than sorry.

Dacă nu stați singuri, încuiați uşa de la baie. Chiar dacă ştiți că nu mai e nimeni în casă în momentul în care treceți la treabă, nu se ştie niciodată.

Spălați-vă unul pe altul. Ştim că poate e prea evident, dar s-ar putea să vă ia valul şi să uitați de aspectul ăsta. În plus, poate fi cel mai tare preludiu ever ;)

Setați apa la o temperatură convenabilă pentru amândoi. Nu de alta, dar vreți să vă simțiți bine, nu? Nici prea rece nu e bine, ca să nu terminați cu un început de răceală în loc de orgasm, nici prea fierbinte, ca să vă sufocați în timpul "procesului". Lucrurile vor fi oricum hot de la sine ;)

Ştergeți-vă unul pe altul când ați terminat. E la fel de bine ca momentele de cudling de după sau poate fi un foreplay pentru următoarea repriză ;)