Când vine vorba de sex e greu de crezut că e ceva care tipilor să nu le prea placă. Dar, surpriză! Există câteva poziții super hot pe care ai crede că orice tip îşi doreşte să le încerce, dar care nu li se par chiar atât de beton cum ai crede. Evident, încercarea moarte n-are, dar...

În ciuda faptului că părerea generală este că ei sunt dispuşi la absolut orice, uneori de la teorie la practică e o cale destul de lungă. Şi anevoioasă. Iar sexul trebuie să fie fun şi plăcut, nu sport extrem.

3 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui lui iubi când faceți sex

Iată, deci, câteva poziții care tipilor nu li se par chiar atât de hot cum ai crede.

Sex în picioare

Oh, da! Sună într-un fel şi se simte într-un mare fel. Dar nu e deloc atât de simplu. Trebuie să reuşeşti să te echilibrezi, iar el trebuie să aibă foarte multă forță, mai ales în brațe, pentru a-şi putea susține partenera. Evident că e de încercat. Dar nu e chiar o poziție de cursă lungă.

Reverse Cowgirl

E o poziție super excitantă mai ales pentru tipii cărora le place să-şi privească partenera de la spate în timpul sexului. Dar nu e chiar cea mai safe pentru ei, pentru că riscul de accidente e destul de mare. Şi sexul trebuie să fie plăcere, nu durere. Când o încercați, luați-o uşor, lent, ca să fiți siguri că finalul va fi unul fericit.

Fata deasupra

Poate crezi că poziția asta nu are ce să caute în acest "clasament". Şi nu greşeşti prea mult, pentru că, să fim sinceri, orice tip adoră să îşi privească partenera de jos în timpul sexului. Pentru el e mai multă plăcere şi mai puțină muncă. Dar, contrar a ceea ce ați văzut probabil prin filmele de profil, nu decurge totul chiar ca la carte. Şi, la fel ca la poziția anterioară, riscurile de accidente sunt destul de mari. Deci, ladies, "conduceți" cu prudență, nu vă grăbiți şi nu vă sfiiți să folosiți lubrifiant.

Sexul pe masă

De obicei se întâmplă în cazul partidelor spontane, dar nu e chiar atât de hot dacă ai la îndemână o masă care nu pare chiar atât de solidă. Din contră, poate fi un mare "turn off". Deci mai bine mutați-vă într-un loc mai "clasic" pentru sex.

Sexul pe jos

OK, uneori poate nu ai timp să mai ajungi în pat. Sau poate o faceți deliberat pe jos, ca să nu faceți zgomot. Dar arsurile alea pe care le poate provoca o mochetă sau un covor... sunt mult prea reale ca să merite deranjul! Măcar puneți o pernă sub voi sau ceva care să nu lase urme ;)

Spooning

De obicei poziția asta se regăseşte în topuri "best of". Dar are şi părțile ei nasoale, mai ales pentru tipi. Unghiul perfect de penetrare s-ar putea să nu fie chiar atât de uşor de găsit cum pare, iar de aici... frustrare. Încercați-o, oricum, pentru că merită dacă vă iese cum trebuie!