Sexul oral este "la fel de sex" ca acela pe care toată lumea îl numeşte normal, doar că rămâne pentru multă lume un tabu. Puțini vorbesc despre el; poate din cauza prejudecăților, poate pentru că încă nu au înțeles că atunci când vine vorba de sex nu prea mai e loc de ruşine. Come on, odată ce ai renunțat la haine şi te-ai apucat de treabă e cam aiurea să mai vorbeşti despre ce se întâmplă acolo în eufemisme şi metafore sau să pui mâinile la ochi crezând că aşa te ascunzi.

Hai să vorbim despre "elefantul din cameră" care se numeşte blow job şi despre care ştii deja că implică un penis, o gură, deep throat (cine poate) iar uneori şi gag reflex (care poate fi combătut). Dar mai vine la pachet şi cu câteva chestii nasoale, la care e bine să ştii că te poți aştepta. Asta aşa, ca să nu avem vorbe după aceea ;)

10 faze pe care o să le recunoşti dacă ai făcut vreodată sex oral

Dinții sunt cel mai mare duşman al plăcerii. Şi teama că ai putea face ceva greşit şi să te trezeşti că muşti sau că zgârii. Well, dacă se întâmplă, e nasol. Dar riscul e destul de mic pentru că după puțin exercițiu realizezi că e mult mai uşor să nu muşti, decât să o faci.

Cine crede că sexul oral durează puțin, s-ar putea să aibă parte de o dezamăgire. Da, e una dintre chestiile care îi excită cel mai mult pe tipi, dar nu înseamnă că în 3 minute ai scăpat. Se poate întâmpla, dar dacă e o obişnuință, ar trebui să vă dea de gândit. Totuşi, când durează mai mult decât te-ai fi aşteptat, e destul de greu să-ți menții "entuziasmul" la cotele cele mai înalte, mai ales că începi să te întrebi dacă mai durează mult sau dacă faci ceva greşit din moment ce marele final se lasă aşteptat.

Teoria spune că e bine să faci duş înainte de sex, însă nu toată lumea apucă de fiecare dată. Cel puțin nu fix înainte să se apuce de treabă. Iar în situația asta un blow job s-ar putea să fie o treabă uşor "stinky". E ok să-ți rogi partenerul să meargă la duş înainte dacă treaba pare puțin dubioasă. Doar trebuie să vă simțiți bine amândoi, nu?

Sexul oral implică răbdare şi, cel mai probabil, mai multe schimbări de poziții. Yup, nu e cel mai comod şi s-ar putea să ți se pară ciudat, poate chiar jenant, să tot ceri "schimbare" la câteva minute. Dar, hey, sexul oral implică tot atâta muncă de echipă şi comunicare ca alte tipuri de sex, deci... no worries!

Ați auzit probabil de gag reflex. Senzatia aia de (sorry!) vomă pe care ai vrea să o eviți. Mai ales că există riscul ca de la senzație să treci la lucruri mai... concrete. Deci: nimeni nu ar vrea să strice un moment hot cu o vărsătură, aşa că dacă nu crezi că te poți controla, nu forța lucrurile. Anyway, poți să scapi de gag reflex cu un căscat forțat sau strângându-ți degetul mare în pumn. Şi până la urmă să ştii că teama de a vomita e de obicei mai mare decât riscul ca acest lucru chiar să se întâmple. Dar acum depinde de fiecare...

Durerile de gât şi de maxilar pot fi mai mari decât îți poți imagina. Aşa că, decât să te forțezi aiurea, mai bine faci pauze din când în când. Pentru că nu, nu e o chestie cu care să te obişnuieşti şi să treacă dacă strângi din dinți (la figurat, că dacă o faci la propriu e chiar nasol!).

Poate cel mai nasol lucru la un blow job e finalul. Pentru că în cele mai multe cazuri parcă nu ştii ce să faci, nu? Ştii ce? Fă ce ai tu chef în momentul ăla, pentru că meriți!