"Legenda" spune că tipii se gândesc la sex 25 de ore pe zi, 8 zile pe săptămână şi că sunt gata mereu de o partidă. În practică, însă, e destul de greu să-i faci să spună ce-şi doresc cel mai mult şi cel mai mult în pat, probabil pentru că se crede că un bărbat adevărat face sex, nu vorbeşte prea mult despre el.

9 tipuri de sex pe care leneşii o să le recunoască

Well, ladies, la #TeenageSex vă spunem câtea lucruri pe care ei nu prea le discută cu voi despre ce "poftesc" ei de la voi.

Preluați controlul!

Câteodată s-ar putea ca el să aibă o oarecare reținere când vine vorba de inițiativă. Fie că te-a supărat şi nu ştie de unde să te apuce, dar tu îți doreşti sexul ăla de împăcare. Fie că ştie că se apropie acea perioadă a lunii şi nu prea ar vrea să aibă surprize. Iar în situații de genul ăsta tu trebuie să fii cea care "se urcă pe cal". Aşa că nu mai sta după el! Preia tu frâiele şi s-ar putea să ai parte de cel mai tare sex ever. Arată-i cum te simți tu bine când el nu e în preajmă şi primeşte-l în fanteziile tale. Pentru el o să fie un fel de "peep show" cu final fericit şi o lecție bine venită.

Fiți directe! O să le placă!

Chiar dacă ai crede că îl faci să se simtă prost dacă îi dai prea multe indicații, crede-ne pe cuvânt că e mai bine aşa pentru amândoi. Decât să bâjbâiți, e mai bine să spui cu subiect şi predicat ce-ți doreşti. Iar pentru el va fi mult mai uşor decât să încerce să ghicească ce şi cum te duce mai aproape de orgasm.

Nu uitați că îi place să vadă cât mai mult!

Tipii se uită la filme porno pentru că le place viziunea de ansamblu. Aşa că ori găsiți o poziție care îi oferă asta, ori, de ce nu, folosiți o oglindă în care să vă vedeți în acțiune. O să facă minuni şi pentru voi ;)

Le place spontaneitatea.

Ştim că e mai uşor să faci ce ştii sigur că îi place, dar nu te teme să încerci ceva nou şi să fii spontană. Evident, chestiile care crezi că s-ar putea să i se pară exagerate ar putea avea nevoie de aprobare. Dar dacă e deschis la lucruri pe care nu le-ați mai încercat, o să fie greu să îl convingi să prelungiți preludiul ;)

Varietate, varietate, varietate!

Repetiția e mama învățăturii, dar când vine vorba de sex poate fi şi moartea pasiunii. Nu înseamnă că trebuie să încerci de fiecare dată o poziție nouă, dar poți asigura varietatea măcar la capitolul tehnică. Mai ales când lucrurile devin mai mult "meh" decât "wow" între voi. Iar randamentul lui va fi mult mai mare când nu va şti la ce să se aştepte.

Dominați-i!

Uneori le place să nu facă mare lucru şi să vă lase să îi dominați. Aşa că profitați de chestia asta şi impuneți voi ritmul şi regulile "jocului". Nu zice nimeni că trebuie să vă transformați dintr-o dată în dominatoare profesioniste, dar nu strică să încercați. O atitudine bossy, mai de profesoară aşa, s-ar putea să îl excite mai mult decât credeți.

Lăsați-i să îşi expună fanteziile.

Oricine are fantezii despre sex, come on! Aşa că nu vă purtați ca şi cum ar fi un lucru scârbos dacă vă împărtăşeşte vreuna. Evident, nu e obligatoriu să fiți "into it", dar măcar nu îi dați în cap după primele două cuvinte. Poate dacă discutați despre asta ajungeți la un punct comun şi o să vă placă la amândoi. Cine ştie, poate o puneți în practică pe loc, conform indicațiilor "scenice" de moment.