Sunt multe chestii de experimentat când vine vorba de sex, dar "una mică" în baie nu ar trebui să fie pe lista ta. Ştim, uneori e singurul loc în care tu şi iubi puteți avea parte de intimitate dacă locuiți cu părinții, cu alți prieteni în chirie sau într-un cămin. Sau poate vă loveşte cheful într-un loc public şi vi se pare o idee bună să vă retrageți la toaletă, dar sunt atât de multe lucruri "contra" în povestea asta, încât o să ți se ia.

1. Baia este un loc murdar. Oricât de curată ar fi, o cameră în care se află un WC este "populată" de o mulțime de bacterii, germeni şi chestii "icky", care în timpul unei partide de sex pot ajunge în locuri în care, crede-ne, nu ți le doreşti!

2. Spațiul este destul de mic, în general, aşa că până şi cele mai simple poziții vor părea de 3 ori mai complicate.

3. Asta e valabilă în special pentru toaletele alea mici din localuri, dar nu e exclusă nici acasă, dacă vă apucă acrobația: cineva are mari "şanse" să ajungă cu piciorul în toaletă. Şi puteți spera doar că apa a fost trasă corespunzător înainte.

4. Să te priveşti în oglindă în timp ce faci sex poate fi super hot, dar există şi riscul să îți distragă atenția şi să devii mai preocupat/ă de cum arată toată treaba, decât de cum se simte.

5. Riscul de accidente este foaaaarte mare. Podeaua din baie este de obicei alunecoasă şi, în plus, ai în jur o mulțime de lucruri care se pot rupe (bara pentru prosoape sau cea pentru perdeaua de baie NU sunt chiar atât de safe cum ar putea părea; nici chiuveta!) sau sparge când te ia valul şi nu mai controlezi foarte bine mişcările şi orientarea în spațiu.

6. Deşi pare că aveți intimitate, nu uitați că băile au în general un ecou special ;)

7. Sexul pe "budă" nu e o idee bună. Vezi nr. 1 pentru lămuriri şi ține cont de faptul că nu o să aveți destul spațiu de "manevră". Dar în principal pentru motivele de la nr. 1.