Când ți-e frig nu prea îți vine să dai jos hainele de pe tine oricât de promițătoare ar fi o partidă de sex. Weeeeell... Nu fiți leneşi şi gândiți-vă că sexul a fost o metodă de încălzire înaine să se descopere focul ;) Iar între timp s-au descoperit şi poziții noi, care să vă încingă şi la propriu, şi la figurat ;)

Clasica poziție a misionarului s-ar putea să te "încălzească" cel mai mult în perioada rece, aşa că nu o mai subestima. E bine să experimentezi şi să ieşi din zona de confort, dar uneori vrei doar să uiți de "avioane" şi să te simți bine. 

Un "69" tradițional vă lasă pe jumătate descoperiți, dar ar putea să mutați lucrurile sub o pătură sau o pilotă. O fi întuneric, dar tocmai asta schimbă lucrurile. Nu numai că vă va fi cald, ci şi foarte intim şi incitant.

Poziția "lotus" este una dintre cele mai "călduroase" şi intime ever pentru că practic corpurile voastre se vor atinge aproape complet. Nu oferă cea mai mare libertate de mişcare, dar compensează prin faptul că vă veți simți foarte conectați la toate nivelurile.

Sex în cadă

E călduț şi comod şi poate fi chiar romantic. Depinde de starea de spirit pe care o creați. E adevărat că apa s-ar putea să stea puțin în calea fericirii voastre, dar trebuie să mai faci şi compromisuri!

Spooning

E probabil una dintre cele mai folosite poziții sexuale, iar iarna vă ajută să vă țineți de cald unul altuia. E, totuşi, un unghi tricky, aşa că poate vreți să folosiți şi lubrifiant. Oricum, probabil nu există altă poziție în care să fiți atât de apropiați unul de altul; deci este win-win: vă țineți de cald unul altuia cât timp "încingeți" atmosfera.

O altă poziție fierbinte pentru zile friguroase este "doggy style" puțin modificat. Adică mai la orizontală, astfel încât să nu se piardă prea multă căldură între voi.

Bonus info: auzi peste tot că sexul cu şosete în picioare e lame, dar iarna s-ar putea să fie mai bine aşa. Explicația vine din faptul că o tipă care nu simte că i-au înghețat picioarele are mai mari şanse să atingă orgasmul. N-ai fi crezut, nu?