Fiecare ştie cât de awkward pot fi orele de educație sexuală din şcoală şi cât de inutile se pot dovedi uneori, mai ales că de obicei nu vine nimeni cu nimic nou. În plus, parcă nici nu prea îți vine să pui întrebări când parcă şi cel care vă face "instructajul" pare stânjenit de moment.

Câteva lucruri despre PETTING pe care e bine să le ştii

Vrei să afli câteva chestii noi, pe lângă cele "tehnice"? Hai să încercăm noi să te mai "luminăm"! Uite 8 lucuri pe care nu ți le spune nimeni când vine vorba de educație sexuală.

1. Contactul sexual e bine să fie dublat de contact vizual. Atunci când e posibil, evident! Face lucrurile mult mai intense.

2. Nu trebuie să faci ceva care îți creează disconfort, doar ca să nu se supere iubi. Până la urmă sexul trebuie să fie fun pentru amândoi, nu doar pentru unul.

3. Nu face sex neprotejat doar pentru că ți-e ruşine să cumperi prezervative sau pentru că mama o cunoaşte pe doamna de la farmacie (găseşte şi tu alta, dacă asta chiar e o problemă!). O să depăşeşti momentul, promitem! Dacă nu crezi, gândeşte-te ce ruşine îți va fi să te duci după pastile pentru boli cu transmitere sexuală. Deşi şi asta e o chestie care se poate întâmpla oricui şi nu ar trebui să te facă să te simți aiurea.

6 lucruri pe care orice tip ar vrea ca iubita lui să le facă în pat

4. Ladies, doar pentru că testiculele nu sunt implicate "activ" în actul sexual, nu trebuie să le neglijați. Dacă nu vă e ruşine să faceți sex, n-ar trebui să vă fie ruşine să puneți mâna unde sigur îi place lui iubi.

5. Spune când îți place ceva şi întreabă ce îi place. Nu s-a născut nimeni expert în sex şi nici nu există vreo rețetă universal valabilă.

6. Nu te teme să râzi dacă îți vine să o faci. Sexul nu e vreun examen la care trebuie să te stresezi pentru notă sau vreun deadline pentru un proiect. Enjoy it!

7. Sexul oral nu e ceva ruşinos. Dar dacă nu îți place, nu trebuie să o faci din "obligație" şi nici doar pentru că iubi o face. Dacă tot te apuci, măcar să fii "into it".

8. Ladies, penisul nu se rupe (bine, în situații extreme există un oarecare risc) şi nu se sparge. Aşa că nu vă temeți că-l "stricați". O să fiți surprinse să vedeți că lui iubi îi place şi să nu fiți chiar atât de delicate.