Ca adolescent ai cu siguranță multe temeri şi întrebări legate de sex. Şi dacă singura discuție pe care poți să o ai cu ai tăi pe subiectul ăsta e o metaforă despre albine, flori şi polenizare (dacă o ai şi pe aia), e cam nasol. Noroc că poți să găseşti pe net o mulțime de chestii care te ajută să faci diferența între mit şi realitate.

Lucruri BIZARE la care se gândesc femeile când stau deasupra

Uite aici 8 mituri despre sex în care nimeni nu ar trebui să mai creadă dacă a depăşit deja vârsta poveştilor de adormit copiii:

Preludiul fără finalizare poate duce la o sarcină

E o minciună, guys! Chiar dacă unii (mama, tata, bunicii, prietenii) încearcă să-ți bage în cap altceva.

LOL: Așa se ”combinau” oamenii pe net când nu exista Facebook. Tu cum ”agățai” acum 10 ani?

O virgină nu mai e "fată mare" dacă foloseşte tampoane

E drept, există un risc să se întâmple ceva "acolo jos", dar totuşi, pierderea virginității are legătură cu actul sexual. La fel de multe riscuri există şi dacă o fată merge pe bicicletă, dar care sunt şansele?

Prima oară trebuie să fie ca în poveşti!

OK! Fiecare îşi doreşte o experiență de neuitat când face sex pentru prima oară! Dar ar trebui, totuşi, să ştii că e greu să fie "ca în poveşti" cu toată panica aia că nu o să fie cum trebuie, că nu o să ştii ce să faci, că o să se rupă prezervativul / că nu ai prezervativ... Prea multe detalii care strică puțin atmosfera de basm...

Cele mai CIUDATE lucruri pentru care oamenii au oferit la schimb SEX

Prima oară va fi groaznic! 

Ei, nici chiar aşa! Chiar dacă adulții din preajma ta ți-au împuiat capul cu tot felul de poveşti înfricoşătoare, sigur nu o să mori din asta.

Masturbarea duce la orbire/impotență/infertilitate/acnee/nebunie

Doar atât avem de spus: WTF!?!

OMG! Ce fac femeile ÎN SECRET înainte de o partidă de sex

Dacă foloseşti două prezervative în acelaşi timp, eşti super-protejat

Eroare! Presupunem că eşti suficient de mare încât să ai deja noțiuni de fizică atunci când îți începi viața sexuală. Şi, prin urmare, că riscul ca două prezervative puse unul peste altul să se rupă e mai mare decât când foloseşti, ca tot omul, unul singur.

Pilula de a doua zi trebuie luată de amândoi

NO WAY! Chiar dacă unii mai cred asta, planul B se aplică doar la tipe. Data viitoare folosiți, totuşi, prezervativ, ca să nu mai existe dileme.