Oricine vrea să fie bun la pat şi toată lumea caută confirmarea acestui lucru. Dar performanța vine cu exercițiul, că nu s-a născut nimeni învățat, şi cu trucurile pe care le înveți din mers.

Uite câteva ponturi care chiar te pot face mai bun la capitolul sex. Şi care nu sunt bullshit ;)

Comportă-te ca şi cum corpul partenerului/partenerei este literalmente cel mai frumos lucru pe care l-ai văzut. EVER!

Învață că "nu" înseamnă chiar nu! Dacă vrei să faci ceva cu care partenerul/partenera nu pare să se simtă confortabil sau la care spune pur şi simplu "nu", renunță! Nu forța nota! Nu îl face să se simtă vinovat că refuză şi nu schimba "subiectul" pentru ca apoi să încerci să ajungi tot acolo. Cineva este bun la pat şi sau mai ales când este atent la ce îşi doreşte celălalt.

Vorbeşte despre sex, despre ceea ce îți place, ce nu îți place, ce îi place sau nu. S-ar putea să fie un preludiu beton.

Ladies, asta e pentru voi: dacă mimați orgasmul, asta nu vă face bune la pat. S-ar putea să mângâie orgoliul partenerului, dar cu siguranță transmite un mesaj greşit. Şi anume că a făcut bine ce a făcut, ceea ce nu e neapărat adevărat. Iar asta îl va face să nu "muncească" în plus pentru a te duce pe bune acolo.

Învață să oferi! Sexul este puțin despre egoism şi plăcerea proprie, dar o să te surprindă cât de hot este să te ocupi, în acelaşi timp, şi de plăcerea partenerului/partenerei. Până la urmă sunteți o echipă şi toată lumea trebuie să iasă câştigată ;)

Nu uita să te distrezi! Sexul trebuie să fie relaxant şi amuzant, nu doar un "du-te - vino" mecanic şi cu o linie de finish. Treci peste momentele dubioase care pot să apară cu un zâmbet sa o glumă şi enjoy the ride.

Nu te concentra numai pe orgasm. De fapt, uită de el şi bucură-te de tot "procesul". O să te relaxezi mai mult şi toată experiența va fi la un alt nivel decât te-ai obişnuit.

Dă frâu liber instinctelor. Pentru că despre asta este sexul.