Sexul oral e pentru mulți un subiect "sensibil", dar, come on, nu putem să ne mai prefacem că nu există.

E simplu: unii îl fac, unii nu! Iar despre poziția "69" au auzit şi unii, şi ceilalți. Avem câteva ponturi pentru un "69" reuşit.

10 motive pentru care tipilor chiar le place să facă sex oral

Guys...

1. Nu vă băgați nasul pe unde nu ar trebui să ajungă. Bine, dacă vouă vă place, mai bine întrebați înainte, pentru că ea s-ar putea să nu fie chiar încântată dacă o luați prin surprindere.

2. Nu vă lăsați luați de val atât de mult încât să uitați că "69" e despre amândoi, nu doar despre voi. Ştim, se întâmplă, dar încercați să vă reveniți cât mai repede şi să dați sută la sută. Serios acum, dacă ea "munceşte" (sau el, după preferințe), nu e frumos ca voi să trageți chiulul.

3. Dacă ea preferă un ritm mai lent, nu încercați să grăbiți lucrurile la "capătul" celălalt. "69" e şi despre sincronizare! Remember that!

Ladies, avem şi cu voi o vorbă. De fapt mai multe...

1. Dați-vă voie să vă bucurați de moment fără să vă mai gândiți că o să-l sufocați. Come on... Se presupune că e băiat mare şi se descurcă. În plus, gândurile macabre nu au ce căuta între doi oameni care fac sex.

6 probleme pe care nicio tipă nu ar trebui să şi le mai facă în legătură cu sexul oral

2. Dacă ceva din ceea ce face el la celălalt "capăt" nu vă convine, nu înseamnă că trebuie să suportați doar pentru că sunteți... ocupate cu altceva pe moment. Aveți voie să luați o pauză ca să ajustați lucrurile.

3. Nu vă faceți probleme dacă nu ajungeți la orgasm în poziția asta. O fi incitantă, dar de fapt e destul de greu pentru o tipă să atingă apogeul plăcerii când, să fim serioşi, se gândeşte şi face atât de multe lucruri deodată ;) Or fi femeile multitasking, dar în timpul unui "69" de cele mai multe ori nu prea le iese.

Următoarele două ponturi sunt şi pentru el, şi pentru ea.

"69" se poate face şi pe o parte, nu doar în poziție de "sandviş". E chiar mai indicat, pentru că nu o să stricați momentul cu crampe.

10 faze pe care o să le recunoşti dacă ai făcut vreodată sex oral

Nu vă surprindeți partenera/partenerul cu vreun deget în posterior dacă nu aveți un "deal" dinainte. S-ar putea să nu fie funny. Deloc!