Prima oară când faci sex e ceva special pentru oricine. Fie că e cum ai visat, fie că e un fail, este un moment pe care o să-l păstrezi tot timpul. Da, chiar şi tipii țin minte lucrurile astea, deşi majoritatea nu ar recunoaşte de teamă să nu pară prea "soft".

Care sunt secretele pe care un tip preferă să le păstreze în legătură cu ce şi cum a făcut prima oară când au făcut sex? Păi...

1. Şi-a spus în gând de 142,5 ori "wow, chiar o să se întâmple" urmat când de "?", când de "!".

2. Probabil nu i-a spus partenerei că pentru el era prima oară pentru că voia să pară mai experimentat. De parcă ea nu avea cum să-şi dea seama că nu e aşa... D'oh!

5 momente în care sexul nu va fi chiar aşa cum te aştepți

3. A încercat să-şi aducă aminte măcar câteva dintre lucrurile pe care le-a căutat pe Google despre pierderea virginității şi ce ar trebui să faci. Şi cum! Şi, mai ales, cum să faci să nu termini prea repede.

4. S-a gândit la cele mai naşpa chestii tocmai ca să evite să-şi dea drumul prea repede. Pentru că aşa a citit pe Google, evident...

5. Nu a fost cum se aştepta. Guys... Pentru puțină lume prima partidă de sex este aşa cum te-ai aştepta. Pentru că e foarte diferit de ce vezi în filme, de ce ai auzit de la prieteni şi de masturbarea aia pe fugă cu care te-ai obişnuit acasă.

8 lucruri pe care e important să le ştii înainte să faci sex pentru prima oară

6. Nu a ştiut ce să facă cu mâinile. Pentru că teoria pe care o citeşti pe net sau în reviste parcă devine inutilă la fața locului. Logic! Teoria şi practica sunt două lucruri diferite.

7. A murit de curiozitate să afle cum s-a descurcat, dar i-a fost prea frică să întrebe.

8. Era disperat să o facă şi a doua oară, convins că acum va fi mult mai bine, dar şi puțin speriat că nu va fi.