Nu zice nimeni că sexul ca în filme nu există. Dar nici să nu crezi cumva că e mereu aşa! E mai bine să ai aşteptări realiste, decât dezamăgiri ;) Hai să îți spunem noi 9 lucruri pe care le-ai văzut în filme, dar în care ar fi bine să nu mai crezi până nu le vezi.

8 trucuri legate de sexul oral pe care ar fi bine să le ştiți

1. Nimeni nu îşi face griji în legătură cu protecția. De parcă sarcinile nedorite şi bolile cu transmitere sexuală nici nu ar exista. Poate în filme... dar în realitate e bine să nu săriți peste partea asta.

2. Nimeni nu vorbeşte despre ce vrea, totul se subînțelege. Boys&girls, nu faceți ca ei. E adevărat că uneori vă puteți înțelege doar din priviri, dar e imposibil să ştii de fiecare dată ce îşi doreşte partenerul/partenera.

5 lucruri pe care nicio tipă nu vrea să le audă în timpul sexului

3. Partea cu dezbrăcatul merge mereu fix cum trebuie. De parcă în viața reală e chiar atât de uşor să desfaci nişte nasturi sau o curea în timp ce îți cam tremură mâinile de emoție...

4. Sexul la duş e floare la ureche. De parcă nici nu s-a auzit de riscul de alunecare, ca să numim repede o singură chestie care îl poate transforma într-un coşmar.

5. Femeile au mereu lenjerie asortată, de parcă s-ar aştepta în orice clipă să facă sex.

5 lucruri dubioase, dar perfect normale, care se pot întâmpla în timpul sexului

6. Preludiul este aproape inexistent. Iar apoi se întreabă lumea de ce unii nu-l consideră important.

7. Cei doi sunt mereu față în față, la acelaşi nivel, chiar dacă între ei este o diferență evidentă de înălțime. Şi cică totul merge perfect. Or folosi prelungitoare... nu ştim sigur, cert este că fizic şi geometric e cam greu să atingi aşa o perfecțiune.

8. Cel mai greu de crezut este că pur şi simplu nimeni nu transpiră în timpu sexului. Yeah, right...

9. Orgasmul este mereu, dar mereu simultan. Erm... Poate ar trebui să se mai documenteze şi ei. Măcar puțin, acolo...