Nu te-ai săturat de tabu-urile despre sex? Come on! Toată lumea îl face când, cum şi cu cine îi place, iar când nu îl face se gândeşte la sex. Nu venim cu studii de-alea boring, care îți spun de câte ori pe zi se gândesc oamenii la sex (by the way, cică te ajută să-ți iei gândul de la nevoia aia urgentă de a merge la toaletă când te "trece"), ci  încercăm să "vorbim" cu tine despre chestii pe care nu prea le vorbeşte nimeni.

Cele mai bune poziții sexuale pentru începători

So! Povesteşti cu prietenii despre sex, poate chiar cu frații, surorile, verii sau cu părinții. Dar să fim serioşi! Probabil nu intrați în detalii prea "adânci". Hai să-ți spunem câte ceva ce probabil nu îți spune nimeni.

Sexul nu e mereu super hot. Dar în general o să treci peste disconfort pentru că dacă tot te-ai apucat... Anyway, dacă e dureros şi pur şi simplu senzația nu dispare, variați. Nu ai de ce să strici ceea ce poate fi o partidă bună scrâşnind din dinți sau rugându-te să se termine odată.

Nu e mereu magic şi romantic şi nici nu o să încerci de fiecare dată ceva "crazy". Sorry dacă îți dăm veşti proaste, dar viața bate filmul în general.

Treaba nu o să meargă mereu ca "unsă". Sexul implică de multe ori stângăcii, faze ciudate. Da, oricât de bine ajungi să te cunoşti cu partenerul...

O poziție kinky de care ai auzit şi pe care vrei să o încerci s-ar putea să nu funcționeze şi la tine. Aia e! Nu totdeauna ce e nou e şi bun. Nu e nimic în neregulă cu tine dacă nu-ți iese, aşa că move on şi treci la ce ştii să faci! Căile bătătorite sunt de obicei cele mai sigure ;)

Nu toate partidele de sex sunt perfecte. Pentru că şi în materie de sex perfecțiunea e relativă. Ţine minte ce nu a fost tocmai ok şi data viitoare o să ştii ce să nu mai faci. Cel mai important: nu te stresa alergând după perfecțiune, ci bucură-te de moment!