Sigur ai auzit şi tu de petting, dar dacă nu ai înțeles prea bine ce înseamnă, hai să te lămurim noi. Petting-ul NU e sex şi cam ăsta ar fi singurul dezavantaj. Dar are multe plusuri pe care pur şi simplu nu le poți trece cu vederea.

6 lucruri pe care orice tip ar vrea ca iubita lui să le facă în pat

Hai să îți dăm câteva avantaje:

Dacă nu ți-ai început viața sexuală, dar te bate gândul, dar nu te simți pregătit/ă şi eşti nehotărât/ă sau nu (sic!) petting-ul e un mod potrivit de a-ți da seama ce îți place, ce îi place, de a scăpa de inhibiții puțin câte puțin, de a creşte dorința dintre voi pentru momentul ăla potrivit.

Cele de mai sus sunt valabile şi pentru cei care şi-au început viața sexuală, dar a căror relație nu a ajuns încă acolo. Deşi după prea mult petting e greu de crezut că o să vă mai puteți abține.

În petting e permis orice, mai puțin contactul organelor genitale. Cum spuneam, nu e sex! Dar asta nu înseamnă că nu poate duce la orgasm. Depinde doar de voi cât de mult vă "jucați".

Unii zic că pentru tipe e mai uşor să ajungă la orgasm în timpul sexului după ce capătă experiență în petting. Well, nici nu e greu de înțeles, dat fiind câtă tensiune sexuală se acumulează, nu?

8 motive pentru care masturbarea e uneori mai bună decât sexul

Pentru cei mai ruşinoşi există petting pe nedezbrăcate. Şi asta o facem toți de "n" ori când nu avem când, cum şi unde şi... înțelegeți voi ideea ;)

Heavy petting este deja altă poveste şi este mai curând un preludiu de cele mai multe ori. Depinde doar de cât de mult puteți rezista fără să treceți la sex "adevărat".

Sarcina după petting este EXCLUSĂ. Nu, însă, şi la heavy petting, care s-ar putea să prezinte un oarecare risc ca sperma să ajungă în vagin. Oricum, posibilitatea este foarte redusă, dar pentru cei mai paranoici recomandăm heavy petting cu "căciuliță".

Riscul contactării unei boli cu transmitere sexuală este şi el foarte mic, mai ales dacă rămâneți cu ceva "textile" pe voi.