Unii îl numesc perversiune, alții l-au "adoptat" deja ca o practică sexuală obişnuită sau ca parte a preludiului, dacă vreți, dar, cu toate astea, puțini vorbesc deschis despre sexul oral. E o mândrie să fii "la primire", dar nu prea îți vine să recunoşti că şi tu "prestezi". şi asta pentru că sexul oral rămâne încă un tabu, deşi toată lumea ştie că se practică (şi nu de ieri, de azi) şi că place.

Şi despre "blowjob", şi despre cunilingus se scriu articole în valuri şi lumea le citeşte mai "pe față" sau mai pe ascuns, după posibilități. Aşa că unul în plus nu strică.

Ce cred de fapt tipii despre sexul oral

Dacă în cazul tipilor cerințele şi aşteptările sunt destul de "basic", când faci sex oral unei tipe nu e chiar "mecanică". Deci hai să vedem ce ar vrea fetele să ştie partenerii lor când "pun botul la savarină":

Clitorisul nu e chiar atât de greu de găsit. O simplă căutare pe Google poate să te ajute mai mult decât crezi. Îți va ştirbi mândria mai puțin decât o face bâjbâitul la fața locului. Şi învață o dată pentru totdeauna că nu e un "buton" pe care să îl apeşi ca pe claxonul de la bicicletă. E sensibil, da! Dar nu numai la plăcere.

Limba nu e penis, deci nu mai insista să o foloseşti ca şi cum ar fi, pentru că oricum nu va ajunge niciodată la fel de departe ca el. Bine, în cazuri izolate, poate, dar în general nu!

Când ea se retrage sau se repoziționează, înseamnă că e nevoie să schimbi ceva. Aşa că adaptează-te din mers! De obicei îți va da toate indiciile de care ai nevoie, iar dacă eşti atent şi nu te concentrezi doar la ce crezi tu că ştii mai bine, o să îți fie recunoscătoare.

Nu te comporta ca un cățel la bolul cu apă!

Nu te grăbi şi nu abandona "lupta" la mijlocul drumului doar pentru că ți se pare că durează prea mult. La femei câteva minute nu sunt suficiente, aşa că dacă tot te-ai apucat de treabă, mergi până la capăt. Iar dacă ea va dori să te opreşti, fii sigur că o să ia măsuri.

6 probleme pe care nicio tipă nu ar trebui să şi le mai facă în legătură cu sexul oral

Multe tipe se simt vulnerabile şi neîncrezătoare când cineva se uită de aproape la zona lor genitală şi se "joacă" pe acolo. Aşa că, oricât de dubios ar putea să pară, n-ar strica să îi spui ce şi de ce îți place ce vezi/guşti/miroşi. Evident, şi asta s-ar putea să o facă să se simtă inconfortabil, dar te adaptezi din mers.

Probabil te-ai aştepta să vezi cum se foieşte, cum se contractă din toți muşchii sau să auzi gemete şi țipete de plăcere. Well, poate te-ai uitat prea mult la filme porno... În realitate liniştea sau sunetele slabe pot fi semn bun, aşa că nu te descuraja.

Dacă nu are orgasm în timpul sexului oral, nu e neapărat ceva în neregulă nici cu ea, nici cu tine, deci nu te apuca să cauți scuze sau vinovați. E cel mai rău lucru pe care l-ai putea face. Vulnerabilitatea şi nesiguranța despre care îți spuneam că o tipă le poate simți în timpul sexului oral s-ar putea să dăuneze orgasmului, dar cu timpul lucrurile ar trebui să meargă tot mai bine.

Fii atent la nevoile ei, la semnalele pe care ți le transmite subtil sau la indicațiile directe pe care ți le dă! Dacă fosta ta iubită se transforma în gelatină când făceai cerculețe cu limba sau la cine ştie ce mişcare secretă ai descoperit tu, actuala s-ar putea să nu se dea în vânt după ea.