Nu ştim dacă astrologia este cel mai bun ghid în viață, dar, chiar dacă nu eşti pasionat de horoscop, nu e greu să vezi asemănările dintre cei care s-au născut sub aceeaşi zodie.

Am găsit pentru tine un horoscop sexual, care îți spune cam ce poziții ți se potrivesc în funcție de zodie. Şi ştim că ți se pare interesant. Dacă nu pentru tine, că presupunem că ştii ce îți place şi fără să te uiți la stele, măcar pentru iubi, că poate primeşti vreun hint util ;)

Berbec: Ai tendința să conduci, în general, să domini, poate chiar îți place o oarecare doză de agresivitate. Prin urmare, faci lucrurile astea şi în pat şi poate chiar te concentrezi prea mult pe propria plăcere. Cea mai bună poziție: tu deasupra; sau orice altă poziție care te pune în postura de a controla "ostilitățile".

Taur: Preferi sexul senzual şi mişcările cu care mergi la sigur, dar nu pentru că sunt uşoare, ci pentru că pentru tine reprezintă o zonă de confort. Îți place să îți fie stimulate toate simțurile în timpul sexului şi să ai o conexiune intimă cu partenerul. Cea mai bună poziție: misionarul; pentru că îți oferă tot contactul fizic şi vizual de care ai nevoie pentru ca sexul să fie grozav pentru tine.

Gemeni: Te plictiseşti repede de un lucru şi asta se întâmplă şi în aşternut, aşa că îți place să alternezi pozițiile şi tehnicile. Cea mai bună poziție: în picioare; pentru că îți permite să schimbi unghiurile de "abordare" şi să asiguri, astfel, varietatea de care ai nevoie.

Rac: Poate că nu te pricepi să-ți arăți emoțiile, dar de fapt adori intimitatea şi îți place să citeşti reacțiile de pe fața celuilalt. Cea mai bună poziție: una în care să fiți cât mai lipiți unul de altul.

Leu: Îți place să dai tot ce poți şi ce ştii în general, deci şi când vine vorba de sex. Ce mai, îți place să fii vedeta în pat, fără să dai, totuşi, dovadă de egoism, dar nu îți place să faci tu munca mai grea. Cea mai bună poziție: doggy style, eventual în fața unei oglinzi.

Fecioară: Cuvintele cheie pentru tine sunt "simplu" şi "eficient". Nu te dai în vânt după pozițiile prea complicate, dar asta nu înseamnă că spui nu unor experiențe noi. Cea mai bună poziție: în picioare, față în față (chiar dacă nu e atât de simplă cum s-ar crede).

Balanță: Evident, cauți echilibrul inclusiv când vine vorba de sex pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Pui accent pe atmosferă şi rareori inițiezi o partidă de sex. Cea mai bună poziție: foarfeca sau păianjenul; pentru ca amândoi să depuneți acelaşi efort şi să aveți control egal.

Scorpion: Nu îți arăți tu prea mult sentimentele în general, dar în intimitate dai frâu liber emoțiilor până într-acolo încât s-ar putea să dai dovadă de puțină agresivitate. Dar tocmai asta te face să fii o persoană surprinzătoare în pat, unde ştii ce vrei şi cum să obții. Cea mai bună poziție: oricare, cu condiția să fie asezonată cu ceva kinky.

Săgetător: Eşti uşor "wild" când vine vorba de sex şi pui preț pe spontaneitate şi varietate. Cea mai bună poziție: doggy style din picioare.

Capricorn: Ai nevoie de romantism pentru a te simți confortabil, iar dacă ai asta nu spui nu la nimic. Cea mai bună poziție: una în care să fii partenerul pasiv, poate chiar dominat.

Vărsător: Pentru tine sexul e distracție şi te bucuri de el cu orice ocazie. Cea mai bună poziție: pe spate, pentru că îți place ca partenerul să te privească.

Peşti: În general eşti un burete care absoarbe toate emoțiile, pui preț pe limbajul corpului şi pe detalii şi eşti, probabil, cea mai romantică zodie. Cea mai bună poziție: spooning; pentru că îți oferă intimitatea şi contactul fizic de care ai nevoie ca să te simți bine.