Mulți ar spune că sexul se face, nu se vorbeşte, dar până la practică e bine să ştiți şi puțină teorie. Aşa că ne-am gândit că nicio informație în plus pe lângă ceea ce probabil ştiți deja nu strică. So, dacă sunteți la începutul vieții sexuale (şi nu numai), n-ar strica să vă documentați puțin. Nu e nicio ruşine! Serios!

Când eşti "începător" e mai greu să încerci lucruri nebuneşti în pat, aşa că hai s-o luăm uşor, fără chestii extreme. O să ajungeți voi şi la alea, dar fără "alfabet" nu prea merge. Pentru că doar pas cu pas îți poți da seama ce, cum şi cât de mult îți place.

Şi când vine vorba de sex repetiția e mama învățăturii ;) Dar asta nu înseamnă că trebuie să "repeți" poziția misionarului (el deasupra, ea întinsă pe spate) până te apucă plictiseala. Aşa că avem pentru voi câteva poziții sexuale numai bune pentru începători. Dar nu numai ;)

Misionarul cu perne

Dacă te-ai plictisit de poziția clasica a misionarului, dar încă nu ai curaj să treci la lucruri mai complicate, poți să încerci asta: o pernă sub fundul fetei o ajută să ridice bazinul fără să depună prea mult efort. Ba chiar e mai stimulantă pentru că face penetrarea mai uşoară şi mai "la țintă". Ca să zicem aşa, banala pernă o va aduce pe ea cu o treaptă mai aproape de orgasm.

Sexul pe scaun

Dacă sunteți în dormitor, iar părinții sunt şi ei acasă şi vă apucă cheful de nebunii, dar vă îngrozeşte posibilitatea ca patul să scârțâie dubios, puteți încerca să o faceți pe un scaun. Cu condiția să fie unul solid ;) Principiul e simplu: el ia un loc, iar ea se aşază deasupra, iar de aici încolo lucrurile curg de la sine. E o poziție perfectă pentru începători care încă nu s-au prins foarte bine cum e treaba cu fata deasupra, dar şi o "variație" bună pentru cupluri mai exprimentate.

"Capra"

E una dintre pozițiile de bază şi dacă englezii îi spun "doggy style" pe la noi i se spune simplu "capra". Tehnic, vă prindeți din imaginea de mai sus cum se face. Practic, vă spunem doar atât: plăcerea e asigurată pentru amândoi.

"Fluturele"

E o poziție ceva mai extremă, care funcționează pe acelaşi principiu ca nr. 1. Diferența se face însă prin faptul că acțiunea se petrece la marginea patului, cu tipul stând în picioare şi ținând ridicate şoldurile fetei la nivelul care îi convine, în timp ce ea stă cu picioarele pe umerii lui. Nu pare atât de complicată pe cât sună, dar s-ar putea să aveți nevoie de ceva timp să vă obişnuiți cu ea. Oricum, ideea e că merită!

Suveica/Naveta

Poți să-i spui misionar inversat, pentru că seamănă mai mult cu această poziție de bază decât cu cea în care tipa îl "călăreşte" pe partener. Deosebirea se face prin faptul că dacă în poziția "cowgirl" tipa deține controlul  "ostilităților", la "suveică" ritmul va fi impus de el, prin faptul că îi va ghida şoldurile sau fundul.

"Lingura"

Deşi în poziția asta tipa stă cu spatele, este una dintre cele mai intime pentru că sunteți practic îmbrățişați. În plus, mâinile lui au cale liberă să apese toate "butoanele" la care alte poziții îi cam blochează accesul ;)

P.S. Dacă vrei să citeşti ceva anume despre sex sau dacă ai întrebări pe care ți-e jenă să le pui altora, lasă-ne un mesaj în comentarii! Promitem să încercăm să te lămurim!