Când ai văzut ultima oară un film care să nu conțină şi cel puțin o scenă cu sex? Ştim! Ultima oară când ai văzut un film pentru copii. Deşi sigur a fost şi pe acolo măcar vreo aluzie pe care cei mici să nu o înțeleagă.

Sexul vinde şi "rețeta" asta o ştiu toți producătorii şi scenariştii de la Hollywood. Doar că unii parcă au mers puțin cam departe; nu neapărat vizual, cât ca idee.

Îți lăsăm aici o listă cu cele mai dubioase scene de sex ever, iar în una dintre ele apare şi un român.

Warning: Poate conține sopilere!

Crank

Chev Chelios (Jason Statham) poate rămâne în viață doar dacă face sex, altfel i se termină bateria. Aşa că îi dă întâlnire iubitei sale, Eve (Amy Smart), în Chinatown, unde o forțează să îi ridice... ritmul cardiac. În public, evident... Awkwaaaard!

Killer Joe

După ce îi sparge nasul Sharlei (Gina Gershon) şi o amenință că o să-şi facă o mască din pielea ei de pe față, criminalul Joe Cooper (Matthew McConaughey) o obligă să sugă un copan de pui. Geeeeeez! Parcă nu voiam să aflăm că există fetişul ăsta...

300: Rise Of An Empire

Comandantul de navă Artemisia (Eva Green) încearcă să-l seducă pe căpetenia Themistocles (Sullivan Stapleton) pentru a-l convinge să lupte alături de ea. Scena este uşor hardcore, cei doi se luptă pentru a fi în postură dominatoare, dar totul se termină când el îi refuză oferta. Nu vă uitați la filmul ăsta cu părinții!

MacGruber

MacGruber (Will Forte) se simte vinovat că îşi "înşală" soția moartă şi merge noaptea la cimitir pentru a-i cere iertare, dar face sex cu fantoma ei. W! T! F!

The Bronze

Atât îți spunem! Dacă te întrebai vreodată cum fac sex doi gimnaşti, găseşti răspunsul în filmul ăsta. În rolul gimnastului este românul Sebastian Stan, iar cel al gimnastei este jucat de Melissa Rauch, care a şi scris scenariul. Deşi probabil nu de fiecare dată sportivii îşi pun în aplicare aptitudinile în timpul sexului, ea a a vrut aşa, deci... Totuşi scena nu este jucată integral de cei doi, care au avut nevoie de dubluri pentru că sunt mişcări pe care pur şi simplu nu le-au putut face...

Shoot ‘Em Up

Monica Belucci joacă rolul unei prostituate, iar Clive Owen pe cel al unui ucigaş plătit. Scena de sex dintre ei are loc în timpul unui atac împotriva lor. Şi, ce să vezi, fără să se oprească din ce făcea, Owen reuşeşte să ucidă fiecare ucigaş trimis să-i lichideze. Multitasking or what?!?