Sexul poate fi în multe feluri: distractiv, incitant, stresant, ciudat, dar poate deveni brusc inconfortabil. Şi nu doar din punct de vedere fizic. Pentru că se pot întâmpla destule chestii dubioase care să-ți taie cheful pe loc.

Am găsit şi noi un studiu despre cele mai nasoale lucruri care se pot întâmpla în timpul unei partide de sex. Unele sunt adevărate "mood killers", am zice noi, altele te cam fac să te întrebi despre ce e în capul unora. Dacă o pățeşti şi tu vreodată, să ştii că nu eşti singur/ă!

Iată-le!

Să greşeşti numele partenerului/partenerei.

Aaand... cut! Doar nu crezi că lucrurile pot continua dincolo de acest punct. 19,1% dintre cei 2000 de participanți la sondaj au spus că ar distruge complet momentul. De unde şi un mic sfat: dacă din diverse motive nu vă amintiți cum o/îl cheamă, nu încercați să ghiciți; găsiți voi o formulă de adresare, dacă vreți neapărat să o faceți ;)

Scăpări de gaze

OK, i se poate întâmpla oricui. Probabil nu e cel mai plăcut lucru fix în momentele alea, dar... Csf, n-ai csf! 13,5% dintre participanții la studiu spun că ar fi un "mood killer", dar acum pe bune... mai bine râzi şi treci peste!

Să "scapi" câțiva stropi de pipi

Ooops! Poate fi stânjenitor, dar e normal, având în vedere că numai la controlul vezicii nu te prea gândeşti în timpul sexului. Unii chiar au un fetish pentru asta, se numeşte "golden shower", dar 10,2% dintre subiecți au spus că ar fi ceva mult prea scârbos ca să mai poată continua "treaba".

Să te opreşti şi să întrebi dacă poți să filmezi momentul

Asta chiar e o chestie "huge"! Şi nu multă lume e tentată de ideea de a păstra o înregistrare cu o partidă de sex care ulterior s-ar putea să te "bântuie". În plus, cel/cea căruia i se pune întrebarea s-ar putea să îşi facă o idee dubioasă despre ce ar putea urma să se întâmple cu filmarea. Prin urmare, nu e de mirare că 7% dintre respondenți au spus că ar fi cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla în timpul sexului.

Să strănuți în fața partenerului

E cam nasol, dar, come on! Sunt lucruri mai rele care se pot întâmpla, şi cu toate astea 3,9% din 2000 de oameni au considerat că ar fi un motiv suficient de puternic pentru a renunța la o partidă de sex. Well... probabil nu s-au gândit că, dacă tot o faci cu cineva care e răcit, e mai bine să eviți poziții care să vă pună față în față.

Muşcatul

Unora le place povestea cu muşcăturile. Altora puțin spre deloc. 3,7% chiar au spus că dacă partenerul i-ar muşca, ar pune capăt partidei fix în acel moment. De unde şi concluzia: mai bine întreabă înainte!

Să fii surprins în fapt de cineva

Nu numai că întreruperile sunt "mood killer" oricum, dar una e când sună telefonul şi ai opțiunea să-l ignori, şi altceva când intră cineva peste tine. Totuşi, doar 2,4% dintre cei care au participat la studiu au spus că ar fi suficient de deranjant încât să lase restul pentru o dată viitoare.

Să strici/spargi ceva

Well, se pare că sunt şi unii oameni care țin mai mult la lucrurile din jurul lor, decât la o partidă de sex. 1,1% din cei 2000 de oameni au spus că pentru ei ar fi ceva suficient de nasol, încât să îşi ia jucăriile şi să plece din pat. Yup, adică vreo 20 de oameni... Adică... WTF!