Singurul lucru mai bun decât un orgasm este un orgasm care să dureze cât mai mult posibil. În medie, orgasmul unei tipe durează între 6 şi 30 de secunde, iar dacă reuşeşti să o ții pe culmile plăcerii mai mult de atât, sigur o să-ți mănânce din palmă.

Unii spun că orgasmul de 60 de secunde ar fi un mit, dar probabil nu au reuşit niciodată să ajungă la o asemenea "performanță".

10 tipuri de femei, în funcție de cum reacționează la orgasm

Toată "şmecheria" stă în "drumul" pe care o tipă îl parcurge până la orgasm, iar cu cât o faci să se simtă mai bine până acolo, cu atât cresc şansele ca intensitatea şi durata lui să fie mai mari.

Cum să-i prelungeşti plăcerea? Îți lăsăm aici câțiva paşi simplu de urmat:

1. Ajut-o să se relaxeze şi să se concentreze doar pe plăcere. Fă-i un masaj, închideți-vă telefoanele, creează o atmosferă chill şi eşti pe drumul cel bun.

2. Aminteşte-i ce-ți place la ea. Chiar dacă îi faci des complimente, deci nu e o chestie nouă pentru ea, timingul contează! Arată-i că pur şi simplu nu îți poți ține mâinile departe de ea şi spune-i de ce. O să-i placă chestia asta, va fi mai sigură pe ea şi pe faptul că o găseşti super hot şi va fi mult mai deschisă pentru ce urmează.

Tips&tricks. Patru mişcări super HOT pe care să le faci cu mâinile în timpul sexului

3. Dacă tot suntem la capitolul vorbe, nu strică şi puțin "dirty talking". Depinde de fiecare tipă în parte cât de departe poți să mergi, aşa că te orientezi la fața locului ;)

4. Nu uita de teasing. După ce treceți la treabă, când o vezi/simți că e pe punctul de a avea orgasm, las-o mai moale. Evident, nu trebuie să exagerezi, dar cu cât acumulează mai multă tensiune, cu atât mai exploziv şi de durată va fi orgasmul.

Trei zone "fierbinți" în care să atingi o femeie ca să-ți dea "10" în pat

Cu "trucurile" astea şi cu mişcările potrivite, s-ar putea să aveți parte de cel mai tare sex ever!