Boys & girls, sexul ar trebui să fie plăcut, nu dureros. Bine, dacă nu cumva îți place durerea, iar atunci vorbim despre altceva ;) În general durerea care apare în timpul sexului este cauzată de ceva ce nu faceți bine, dar care poate fi corectat. Totuşi, dacă nu dispare indiferent ce ați face, poate ar trebui să vizitați un medic să vă asigurați că e totul în regulă.

Cum scapi de durerea din timpul sexului? Păi...

6 chestii dubioase care se pot întâmpla în timpul sexului

Prelungiți preludiul! Te ajută să te relaxezi. Peste tot ;) Iar corpul va fi mai pregătit pentru decât dacă treci la treabă direct după primul sărut.

Spune când te doare ceva, ca să găsiți o poziție mai confortabilă. Nimeni nu îți poate citi gândurile. Şi dacă îți muşti buza şi aştepți să treacă, cel mai probabil nu o să fie mai bine.

Folosiți lubrifiant. Unii merg pe ideea că lubrifiantul este util doar pentru sexul anal. Well... GREŞIT! Niciodată nu e prea mult şi e mai bine decât deloc.

Nu vă grăbiți. Ştim, uneori timpul este fix ceea ce vă lipseşte, dar sexul făcut pe fugă s-ar putea să fie dureros. Pentru că nu aveți timp nici de preludiu, nici să vă gândiți la confort. Deci luați-o mai uşor şi s-ar putea să nu mai apară durerea aia care strică "ploile". Iar dacă apare, măcar o să aveți timp să identificați momentul, ca să evitați mişcarea data viitoare ;)