Orgasmul este de obicei scopul final al sexului, dar lipsa lui nu înseamnă neapărat că partida nu a fost una reuşită. Ladies, ştiți deja că pentru voi orgasmul nu e o chestie garantată, cum e la tipi, aşa că... Enjoy the ride, că destinația finală nu e mereu cunoscută. Bine, dacă el v-o ia înainte, nu înseamnă că nu puteți găsi drumul spre orgasm şi singure.

Orice ați face, nu vă obosiți să mimați orgasmul. Este pur şi simplu inutil şi pentru voi, şi pentru ei.

10 tipuri de femei, în funcție de cum reacționează la orgasm

Pentru cele cărora le e ruşine să discute despre orgasm sau să recunoască atunci când nu au avut unul, un fotograf brazilian, Marcos Alberti, a demarat un proiect tare mişto, menit să spargă o dată pentru totdeauna tabuurile. Şi a găsit o grămadă de femei suficient de deschise pentru a lua parte la el. Ideea a fost ca ele să se lase fotografiate înainte de a avea un orgasm, în timpul lui şi după. Nimic obscen sau pornografic, aşa că fotografiile sunt mai mult decât safe, în caz că vă e teamă că ar privi cineva peste umărul vostru. De fapt, chiar puteți să dați mai departe. Nu e nimic ruşinos la orgasm, right?

De reținut că pentru a ajunge la orgasm tipele de mai jos au avut la dispoziție o jucărie sexuală cu care să-şi facă de cap. Şi uite ce a ieşit!