Indiferent de generația din care fac parte, adolescenții au avut şi au o groază de dileme legate de sex şi sexualitate. Iată câteva mituri care îi speriau şi încă îi sperie pe unii atât înainte, cât şi după ce şi-au început viața sexuală. Nu sunt ei de vină, ci cei care încearcă încă să-i învețe că sexul e ceva rău şi murdar. Aşa că haideți să demontăm "basmele" astea, ca să nu mai avem vorbe.

Sărutul care te lasă însărcinată era, în urmă cu ani buni, o mare problemă pentru fetele care abia începeau o relație.

Ca să nu mai vorbim de prostiile care ți s-au spus probabil despre masturbare, cum că ai putea să orbeşti sau să-ți crească păr în palmă sau să ajungi la balamuc.

Hârjoneala cu iubitul (chiar dacă aproape toate hainele rămân la locul lor) nu e atât de periculoasă cum te-au făcut să crezi adulții ăia care vor să se asigure că rămâi "marcat" pe viață la capitolul sex. De fapt, despre PETTING ți-am mai vorbit.

LOL: Așa se ”combinau” oamenii pe net când nu exista Facebook. Tu cum ”agățai” acum 10 ani?

De câte ori ai auzit că o virgină nu mai e "fată mare" dacă foloseşte tampoane... E drept, există un risc să se întâmple ceva "acolo jos", dar totuşi, pierderea virginității are legătură cu actul sexual. La fel de multe riscuri există şi dacă o fată merge pe bicicletă, dacă e să vorbim despre SF.

Prima oară va fi ca în poveşti! Depinde de povestea la care se gândeşte fiecare.

Cele mai bune poziții sexuale pentru începători

Prima oară va fi groaznic! Ei, nici chiar aşa! Chiar dacă adulții din preajma ta ți-au împuiat capul cu tot felul de poveşti înfricoşătoare, sigur nu o să mori din asta.

Dacă foloseşti două prezervative în acelaşi timp, eşti super-protejat. Nu-i chiar aşa! Unul e suficient, iar riscul să se rupă este mai mic decât dacă foloseşti două odată. E vorba de fizică :)

Pilula de a doua zi este DOAR pentru ea, nu şi pentru el, cum cred unii.