Toată lumea ştie ce înseamnă poziția "69" şi sigur toată lumea a auzit gluma cu "68": Faci tu un oral şi eu rămân dator/datoare. Well, gluma are o bază reală, pentru că poziția 68 chiar există, implică sex oral şi o poziționare asemănătoare, doar că un singur partener "performează".

Ce aşteaptă o tipă de la iubi când îi face sex oral

Deşi ai crede că e o poziție în care doar femeia poate fi "la primire", pentru că e mai uşoară şi nu ar fi o problemă să stea culcată peste partener, cu fundul pe pieptul lui, în teorie cel puțin este "permis" şi invers. Ca să nu mai vorbim de cuplurile de acelaşi sex. Fiecare ştie cât poate duce ;)

Dacă eşti deasupra, ideea e să te laşi pe spate şi să îți sprijini capul pe genunchii ridicați ai partenerului. Cam ca într-un balansoar, aşa, care te va legăna spre culmile plăcerii. Relaxează-te, că altfel o să fie mai greu ;)

10 motive pentru care tipilor le place sexul oral

Pentru tipi e bine, totuşi, de ştiut că, atunci când sunteți deasupra, ar trebui să vă sprijiniți cât mai mult greutatea pe coate sau pe antebrațe. Nu vreți să vă striviți iubita şi nu vreți să aibă reacții necontrolate! Chiar nu vreți!

Un mare plus al acestei poziții este că mâinile ambilor parteneri sunt libere, deci feel free să le folosiți!

În ciuda aparențelor, nu e deloc o poziție periculoasă. Cel puțin nu la fel de periculoasă ca "doggy style" sau "cowgirl", care pot conduce la o fractură de penis, dacă vă ia valul prea tare şi nu sunteți atenți.