Pe gerul ăsta nu prea îți vine să dai jos hainele de pe tine oricât de promițătoare ar fi o partidă de sex. Weeeeell... Nu fiți leneşi şi gândiți-vă că sexul a fost o metodă de încălzire înaine să se descopere focul ;) Iar între timp s-au descoperit şi poziții noi, care să vă încingă şi la propriu, şi la figurat ;)

5 poziții de sex simple şi perfecte pentru orice tip

Sex în cadă

E călduț şi comod şi poate fi chiar romantic. Depinde de starea de spirit pe care o creați. E adevărat că apa s-ar putea să stea puțin în calea fericirii voastre, dar trebuie să mai faci şi compromisuri!

Spooning

E probabil una dintre cele mai folosite poziții sexuale, iar iarna vă ajută să vă țineți de cald unul altuia. E, totuşi, un unghi tricky, aşa că poate vreți să folosiți şi lubrifiant. Oricum, probabil nu există altă poziție în care să fiți atât de apropiați unul de altul; deci este win-win: vă țineți de cald unul altuia cât timp "încingeți" atmosfera.

O altă poziție fierbinte pentru zile friguroase este "doggy style" puțin modificat. Adică mai la orizontală, astfel încât să nu se piardă prea multă căldură între voi.