Boys & girls, v-am mai spus că preludiul e cam la fel de important ca partida de sex în sine, nu? Mai ales pentru femei. Aşa că, guys, nu vă mai grăbiți să treceți la lucruri "serioase" dacă vreți ca şi partenera să fie mulțumită.

Tips&tricks. Patru mişcări super HOT pe care să le faci cu mâinile în timpul sexului

Pentru un preludiu de nota 10 nu trebuie să te lungeşti neapărat până în pânzele albe. Trebuie să ştii ce zone să stimulezi. Evident, fiecare tipă are zonele ei erogene, însă e o regulă în general valabilă că dacă vrei să o "aprinzi" trebuie să te concentrezi pe trei puncte: gâtul, interiorul coapselor şi sânii.

Majoritatea tipelor se excită foarte tare când le săruți pe gât, aşa că asta e o mişcare deja clasică. Le face să se simtă dorite, apreciate, te face să pari romantic şi atent. Şi totul doar pentru că în zona asta există o mulțime de terminații nervoase care îi dau fiori. Aşa că nici măcar nu trebuie să te chinui să improvizezi cine ştie ce.

8 lucruri care le stresează pe tipe înaintea unei partide de sex

Plimbă-ți degetele pe interiorul coapselor ei sau sărută-i-le. E un mega-boost în timpul preludiului pentru că sporeşte anticiparea. Cu cât amâni momentul în care treci efectiv la treabă, cu atât mai mult va ajunge şi ea să-l dorească. Evident, nu trebuie nici să te lungeşti prea mult. Fii atent la reacțiile ei şi vei şti când e momentul potrivit.

Când vine vorba de sâni, toți tipii au impresia că dacă se joacă puțin cu sfârcurile partenera e gata de "joacă". Guys! Puțin mai multă atenție în zona asta. Şi un pont: cele mai sensibile părți sunt cea de dedesubt şi cea de deasupra.