Mâine este 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului. După cum ai aflat deja, Smiley păstrează tradiția şi va sustine din nou un super concert de Ziua Copilului. În această zi vor fi organizate foarte multe activități pentru copii, spectacole, concerte și alte multe surprize pentru cei mici.

 

Cum 1 Iunie a fost declarată zi liberă oficial, aproape toată lumea va avea ocazia să dea în mintea copiilor și să se distreze la aceste evenimente specifice.

Cu această ocazie am făcut niște investigații și am aflat, pe surse, ce făceau anumite vedete, politicieni sau artiști când erau mici:

1.Politicienii când erau mici făceau trafic de inocență ca să primească șpăgi de jucărie.

2.Dorian Popa era energic de mic copil si isi improviza gantere din orice gasea, iar  jocurile preferate ale copilariei sale au fost Gionule, Gionule, vrem ostasi! si De-a HATZ ascunselea!

3.Delia chiar si când era mică intreba pe toata lumea cine a facut-o copil mare.

4.Irinel Columbeanu avea părinți severi care atunci când acesta făcea prostii îl articulau cu bățul de chibrit.

5.Ion Țiriac când era mic invita cei mai bogați copii și îi ducea pe un domeniu de joacă pentru o partidă de rațele și vânătorii. Totuși, el nu lăsa deoparte copiii din cartier și îi băga și pe ei în joc drept gonaci.

6.Codruța Kovesi era înnebunită după jocul de-a v-ați ascunselea pentru că găsea toți copiii și ii aducea cu mandate de jucarie.

7.Alex Velea când era copil nu desena pe asfalt sau în cartea de colorat, ci direct pe el.

8.Smiley când era mic era tot un oarecare și îi plăcea să deseneze cai verzi pe pereți, să meargă cu prietenii în stație la Lizeanu și mereu când întârzia acasă, părinții îl întrebau de unde vine la ora asta.

9. Cei de la Carla's Dreams când erau mici le plăceau să se joace de-a indienii și să se picteze pe față.

10. Lui Klaus Iohannis nu îi plăcea să vorbească nici în copilărie și prefera să se joace mima și să urmărească cu atenție și îngrijorare ce fac alți copii.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.